já nevím proč tady píšete o nku a mikrotiku, když to prostě nefunguje jak má.
zapnu si nko na klasickém spoji, ale stále jede spoj v áčkovejch rychlostech, tak nevim jak Vám to může fungovat.
Ale funguje : jen musis vyhazet klasicky ackovy rychlosti a on si pak jede ciste na nku , mam na tom luxus spoje se stabilni odezvou i pri slusnym zatizeni : i kdyz nstreme dual ma lepsi odezvu , pouzoivam to jen na psoldni mile do zapadlych visek mezi kopcema , na dlouhy spoje a pater jedine nstreme dual nebo desitky popr licencovany
no to jsem přesně udělal, že jsem vyházel všechny klasické rate a stalo se to, že se spoj vůbec nespojil a musel jsem zaject fyzicky na druhou stranu zaškrtnout nějakou ačkovou rate
Já bych asi zkusil dát proti sobě 2 rb 411 a N-kovy karty , uvidím jestli to dokáže přenést 30Mbit, teoreticky by to přenést mohlo. nebo co by jste řekli na karty od UBNT,taky píšou kolik to dokáže,ale v reálu to nebude asi žádná sláva. máte někdo odzkoušeno?
nkové kary nedávejte na dualní spoj, dělá to zatím pěkné haluze, například já mám signál -68 až -70 a nejede tam větší rate než 24Mb někdy i 18Mb - V5 RC2