a my tupouni kupujem konekt 750M za ranec, bheeee : vcera znamymu v brne navysili UPC jen tak ze 150/15 na 240/24M, cece necitil sem to vubec, bezna prace se da delat na 4-8M bez mrknuti oka. Tech 24M se bude hodit kdyz se bude stahovat nejaka nahravka z kamer, jinak je to k prdu. Nejak si myslim, ze lidi nejsou az tak tupe ovce a nekoukaj jen po cene a teoretickych Mbitech, v mem kraji muzou mejt VDSL 50 za 5 kil a casto proste nechtej. Bud nemaj radi ou tutů, nebo si na to nekdo stezuje nebo nevim.
To je celkovej problém toho, že si vláda (NGA) myslé, že každej potřebuje doma 100/100 connect, kterej je ale úplně k ničemu Já mám doma 30/30 a nevím co s tím.. jediný co to má za výhodu, že si stáhnu film rychle, což ale vlastně není podstata toho, mít doma 100/100.. sledovánitv.cz vezme 3 Mbity, když zapnu twitch další 3 Mbity a jsem na 6-8 Mbitech.. nevím no..
Každopádně jsme našli na Starnet stránkách, že poskytují internet i v našem městě Samozřejmě jsem Starnet naposledy viděl, když jsem byl sjíždět Vltavu.. jako nechápu, proč to mají uvedený na stránkách.