je tu někde ten pán od starnetu? chci nahlásit už 24 hodin zarušenej 10GHz spoj po laborování jejich techniků. Moc dobře vim že tam byly za posledních pár dnů několikrát a že tam praseji velmi širokým kanálem pomocí summitu který to umí a ještě k tomu jste si nezkontrolovaly jestli vysoký nebo nízký pásmo je použitý u nás jako prvního s 10GHz na tomto bodě. Docela by mě zajímalo jak vám to aktuálně chodí. (Blastké sídliště 568, Veselí nad Lužnicí). Váš i náš spoj má tu smůlu že jsou v přímce za sebou což nevadí kdyby si předem někdo zjistil jestli u nás je U nebo L takže si hezky rušíme navzájem obě strany zároveň... nebo jste to přehodili včera večer kolem 18?
Dnes jsem volal na technickou podporu chvíli po obědě s tím že mi váš oblastní technik zavolá aby jsme to zkoordinovaly což se samozřejmě nestalo. Takže opět vám dík.
ted si me rozesmal s tim ze myslis ze oni neco udelaj ... jediny co udelaj pridaj vykon :), ze zkusnosti ma vetsi odezvu rvat do kanalu plnyho sracek nez k nim volat :( a nebo mit k dispozici vetsi vykon pak casem uhnou ....
tak úspěch, vyměnili jsme si dnes seznam kanálů, polarizací, jednotek, směrů a pár slov. Řešení se našlo a prohodíme po domluvě naše jednotky což by mělo zajistit do budoucna bezproblémový chod nás obou a i případný nezávislý přehazování kanálů jak na naší straně tak na jejich straně. Než se přehodí jednotky tak jsme si navzájem uhnuly a spoje běží. Aktuálně za mě vše v pořádku.
Když se nechovám jako debílek tak oni se tak chovat taky nebudou.
Tak to ti zavidim uprime , ja jim rekl kanaly ssid oni odpovedeli ze jim nezbyva zadnej volnej pro ne protoze tam jsou dalsi dve firmy tak se nakyblovali kam se jim zachtelo a ted vsichni ladime jak o zivot a uzitek nema nikdo :(