To existuje i jina metoda na prebirani zakazniku. Zazvoni firma, my Vam jdeme prekontrolovat rychlost internetu. Hmm funguje docela dobre, ale chtelo by to vymenit kabel na strechu. No a sup vymeni se kabel a antena na strese. Podivejte jak Vam to ted funguje, to je je lepsi , ze ano. Ano je to trochu lepsi. To jsem Vam tam dali na zkousku nasi antenu. Tak to otestujte a mi prijdem za 14 dni. A za 14 dni: koukam ze jste si nestezoval tak budete asi spokojen. Ano to jsem. Tak si to muzete nechat, dejte nam jen plnou moc a mi vse za Vas zaridime. Kdyby nepodepsal, tak mu reknou mno jo tak mi si to sundame i s tim kabelem. A byl by bez internetu. Tak nez aby neco resil, internet mu taky jde a vyridej to za nej.
Tohle se zakládá na pravdě? Nebo jen teoretická rovina?
Temer na pravde (ten konec jsem uz vymyslel, ale myslim si ze by to tak pokracovalo, nebo kdyz uz bych byl takovej drson tak bych to tak udelal), jen mi ten zakaznik zavolal. A ptal se me: " Ten kabel je Vas, tak proc mi ho chce cizi firma menit. Kdyby byl spatny tak preci mi to reknete a vymenite ho vy ? ", tak jsem rekl ze ano. Tak jim rekl, ze muzou odejit.
Nebyl to starnet, ale nechtel jsem zakladat dalsi vlakno