Omlouvám se za flame, ale když už z někoho udělat hňupa tak pořádně:
A co že jsem to tvrdil?
Ze nevis, jestli tam mate 433 nebo 433AH.
Jednoduchy dotaz, jednoducha odpoved.
Jen si to uzij, kdyz to chces rozmazavat ...
Ale jdi Jardo, odpověď se týkala první věty: zda se latence s výkonějším HW zlepší, jestli to udělá maximálku se standardní latencích?
Opověď: Kecal bych.. nevim. Na konci uz zacinaji hrat role buffery MAC vrstve..
Otázka: Teď nevim co tam mate jako standardni desku, jestli 433 nebo 433AH .. ?
Odpověď: - Kecal bych.. nevim. Na konci uz zacinaji hrat role buffery MAC vrstve ??????
Ty vogo, 12listopadu jsou už skoro všechny AirTiky na střechách a já nevím co v nich je?? Fakt málo na hlavu.
Nemáme tam ani jedno, tak co ti na to mám říct? Už jsem to říkal několikrát, že RB možná tak 800, ale ty levný desky nikoliv.
Kdyz teda moderace v nedohlednu, jeste jedno kolo :)
Mne to prijde pomerne jednoznacne, ze odpovidas na to na co se ptam - jaka je tam standardne ridici jednotka.
Jestli mas jiny vyklad, je to tvoje vec - stejne jako napriklad vyklad VO pro 9GHz pasmo, ze? :)
Bohuzel si to asi nepamatujes, ale tys nikdy nerekl co v tom mas, nikde to napsane neni a vzdy jsme se spolu bavili o RB433, coz jsi nikdy nevyvratil. O Alixu a pripadne (mozna) RB800 tady ctu zcela poprve. Takze z me strany zadny problem, sum je na tve strane :)
A to je jeden z problemu komunikace s tebou, pokud se ti neco nelibi, neodpovidas. Tech nezodpovezenych dotazu mam v poste hromadu.
No nic, to vazne patri jinam.