kolegové,
já tedy nevím jak vy, ale já když jsem zakládal u nás CZFree tak jsem si nejprve přečetl vyhlášku ČTU a potom jsem dle toho nakupoval HW, kdo tady řídí bez řidičáku tak ohrožuje ostatní. To je nad míru jasné!
Toto mi nedá.. já jsem holt na ty OT příspěvky..
Problém je, že ať je to jakýkoliv příkaz/nařízení/vyhláška , tak se dodržuje podle toho, jak velký je nad ním BIČ.... u nás (ČR) už minimální... Ono policie je tu jak státní tak městská a personálně určitě ve větším počtu než ČTÚ. : takže se nelze divit, že to tady vypadá tak jak vypadá.
to okoun, Hapi, Ladik : pěkně jste se poplácali po zádech a asi je Vám i líp co? Je chválihodné, že tu šíříte osvětu, ale podle mě už jen slušně řečeno "házíte hrách na zeď ".
Předem píšu, že měl jsem snahu přejít taky na only mikrotik, dokonce i polohou vzdáleného kamaráda jsem za dob 2.4G přesvědčoval na mikrotika (měl D-link). Povedlo se! nyní spoustu věcí ovládá z linuxu přes ssh na mikrotiku.. už má svůj systém vcelku promakaný...pomocí linux. skriptů zálohuje, upgraduje, vyčítá access-list a kdoví co ještě. A já kromě jedné páteře jsem všude v limitu.... a nač mi to je?? Na pííp...
Začínají se mi okolo objevovat noví klienti s UBIQUITY od konkurence. Ta to nasazuje i jako AP. Výkonu to má dost, zas tak špatně to nejede a pokud mu někdo vleze na kanál, tak přidá pád decibel a zas to jede líp. Takže poslední dobou nedělám nic jiného než uhýbám s frekvencí tam, kde to jede líp. A pomalu začínám kupovat UBIQUITY....
Holt ohněm proti ohni :-)