Zdravím!
Řeším hlídání teploty u MK RB 800 4.10. Script jako takový neni problém, ale chci aby se po překročení teploty odeslal mail a další se odeslal až po klesnutí teploty na určitou hranici.
Nepřišel jsem na to, jestli se dá pracovat se soubory - např načíst nějaké informace, takže mne napadlo použít 2 scripty a 2 schedulery. 1. scheduler spouští 1. script který hlídá překročení maxima a 2. scheduler, který hlídá pokles teploty je vypnutý. Po překročení maxima se spustí script, který odesílá mail a zároveň má vypnout 1. a zapnout 2. scheduler.
if ($teplota > $maxteplota) do={:log error ("teplota presahla ".$maxteplota); /system scheduler disable TempHight; /system scheduler enable TempNorm}
Místo zápisů do logu bude samozřejmě odeslání mailu...
Problém je ale v tom, že mi takovýto zápis nefunguje, když jsem ale zkoušel vytvořit samostatný script se "/system scheduler disable TempHight; /system scheduler enable TempNorm", tak funguje. Nevíte někdo v čem je chyba, nebo by stačilo trochu nakopnout jak na práci se soubory, popřípadě jakýkoli jiný nápad. Díky