já nevím co tady všichni blázníte každá anténa má laloky to že je některá firma nezakreslí tak to se nedá nic dělat. ale prostě z praxe neznám anténu bez laloků.
k těm starej waveantům: anténa funguje naprosto normálně jediný problém který jsem viděl je to že se nedá dát za ní krabice s boardem a druhý je ten že po nějakém čase praskne ten plast, jinak funkčnost měla úplně normální, komu fungovala špatně tak měl asi nějaký divný kousek.
jako my se tu stebou nehadame, my jen agumentujem proti .
Obhajuj si tyhle "levny" sunty a klidne si je i pouzivej. Jsou naopak az moc drahy. Za cas poznas v cem jsi udelal chybu.
Ale to je tvoje vec.
nejaky divny kousek neni kazda X-ta antena ,
laloky ma kazda antena, ale nee takhle prasacky ,
rikej si co chces, pro me to je abs. shit a nee antena , rekl bych to i takto : skoda materialu na takovejhle zmetek
no jo tak halt já s nima žádné problémy nemám protože vám na jakých spojích je použít a na jakých zase ne.
ano antény jsou horší než prowax a JRC ale najdou svoje uplatnění jinde než na bazének a bábovičku na písek
prostě a jasně na 300 metrů v přírodě nepotřebuji kvalitu, spoj by fungoval i na konektory bez antén 8)
co používám pár těch starejch waveantů tak to mám vše naprosto v normách a rychlost je plná, prostě žádný problém, ale nikdy jsem po nich nechtěl velké zázraky a tak to také je.