Teď jsem u siklu EH1200Lv2 taky dost tápal a nedovedl jsen nastavit gw. Napsal sem na Alternetivo s prosbou o vysvětlení, rovnou o nový návod. Odpověď poslali velice rychle. Pořád nevím proč, ale když jsem to nastavoval doma, ne a ne ty routy fungovat, zkoušel jsem snad všechno. Smířený s tím, že to holt při případném nastavování budu spravovat z připojeného routeru, jsem to zapojil na určenou lokalci a světe div se, routy začli fungovat normálně :) Asi sem do toho čuměl moc dlouho a něco si tam zeslonil a bohužel nevím co :)
No a další porod byl dneska při instalaci. 600 metrů a nemohli sme se trafit ani prd. Minule sme to udělali asi nějakou haluzou nebo co, ale teďka sme se nemohli s kolegou asi hodinu na sebe trefit. Chvilku před tím než se to chytlo, sem začal propadat panice a nebo úvahám jestli mě to ku.va v takovém, počasí stojí za to :)
Nakonec se to chytlo a pak už to byla brknačka ale fakt si nedovedu představit to zaměřovat na nějakých 1.3km, nebo nedejbože na ty 2.5km navíc s 60cm parabolama :)