..... tak jsem objednal phihongy z ipmedie, mame s tim dobry zkousenosti a prd... Spoj nevali, PoEcko blika jak sileny a napajeni nepusti, prekonektoruju na nestinenej konektor a vali, tak si rikam, ze mu asi vadi to zemneni, necham nestinenej, dam na stozar a zase problem.
No já jsem na tohle (ten samý zdroj cos psal) přišel naštěstí už doma, když jsem to chtěl testnout doma na dvoře :) Vystrčím zdroj ven, chvilku jede, odpojím, zapojím jednotku a nic, zdroj bliká a nenapájí. Vyměním jiný kabel, jede, za chcilku to nejelo ani s tím novým. Pak jsem to hodil zase dovnitř, všechno jelo ok. vyhodím to ven, zase chvilku jede, pak vypnu a zapnu a zas je to v řiti, blikačka a nic. Pak mě napadlo jestli to není zdrojem, hodil sem ho dovnitř na pokojovou teplotu, nahřál ho, zapl venku a jede normálně, jak schládl tak sice napájel, ale po odpojení a znovuzapojení jednotky opět blikání. Zemnění nezemnění, je to zdrojem, pokud je v chladu, nejede korektně.
Chtěl jsem to monitorovat přes snmp ale leze z toho strašnej mrdník, je tam toho neuvěřitelně moc ale hodnoty co jsem potřeboval, jsem nenašel