Zdravím. Zrovna jsem také řešil s isp-servis_em billing systém a musím říct že super. Od začátku září to už běží u mě na serveru a vše v pořádku. Na to že mi systém kompletně přizpůsobovaly šlo všechno rychle a hlavně jejich reakční doba je super i v neděli večer. Vím ze zkušenosti.
Abych to shrnul. Pro nás upravovaly systém do stavu, kdy generuje faktury automaticky každý 1. den v měsíci a rozesílá je zákazníkům na maily. umí to i importy z banky, pěkně spracované zákaznické karty a podobně. Víceméně jsem si je vybral proto, že jakožto menší firma se bude přecejen víc věnovat individuálním požadavkům, což se u větších firem nevidí. Na druhou stranu, jelikož se jednalo o dá se říct nový systém (upravený původní systém), tak rozhodně problémy byly. některé v kompatibilitě s novým PHPčkem 5.3.3, některé s internet exprolerem, některé ve skriptech systému. Problémů bylo pár a neomezily ostrý provoz nijak výrazně.
Doporučuji. Za přijatelné peníze, super funkčnost. Kdo by chtěl více info, tak PM :)