Nemel sem namysli stredovy piny , mam na mysli krouzek na ktery je pripojeny stineni. Ten je u levnejch konektoru narezanej aby to do sebe sedlo, jelikoz nejsou tak presny jako kvalitnejsi telegartner.
Jinak Klimovy co se tyce wifiny verim , zatim me nikdo nepresvedcil ze by hlasal bludy. Jsou obcas oblasti kde mam jinej nazor ale jinak co se tyce zasadnich veci tak nemam problem . Navstevuju skoleni jak klimy tak cihaka ktery mam za lidi kteri patrej ve svym oboru k tem hodne dobrejm . Od kazdyho si beru neco . Sou veci ve kterejch se rozchazej , jde o to vybrat si co komu vic vyhovuje pro jeho koncepci site . Co se tyce klimy , tak uzce odborny veci tam vetsinou ma nejaky hosty a necpe se do teho sam . Viz dcom . Jako na skoleni od cihaka v i4 kdyz zacnou lidi z i4 neco povidat jak sou kvalitni waveanty a nanostation jdu radeji hrat solitaire : Pokud si ale vyslechnes teorie co se bezdratu tyce od profiku jako je petyrek nebo vyvojari z dcomu udela to jednomu docel ajasno co se vyberu anten a antenich soustav tyka. Zakladni pravidla platej at delas anteny na tv nebo na wifinu.
Ale kazdej mame asi jiny naroky na bezdratovou cast. Nekomu stacej rohliky ze supermarketu za korunu co ho zasytej ja si radeji skocim o pul kilaku dal do osvedcene pekarny kde je rohlik za dve kacky ale tamnejsi rohlik nejen nasyti ale i si na nem pochutnam bez rizika co v nem najdu. Ano rozdil v cene je stoprocentni, ano v supermarketu mam za stejnou cenu rohliky dva ale ja jim pro pozitek nejen pro nutnost se zasytit .
To jen drobna parelela a uz se tesim na ty stourali co tu zas budou povidat ze maj supermarket kde maj rohliky dobry :