režim nv2? nv2 má režimy? Klienti nemaji nic fixovanýho. Rate na default.
Myslel jsem jestli tam máš nastaveno
Nv2 nebo
Nv2-nstreme-802.11 a nebo
Nv2-nstreme ?
to nejsou režimy, to jsou jenom "kompatilibity". Žádný nv2 + nstreme dohromady neexistuje tedy něco co "zabalí" nstreme do nv2... tak to nefunguje. Pouze s jednim klientem to komunikuje v nstreme a s druhym v nv2. Já mám čistý nv2, přepnutí na nstreme-nv2 nepřináší nic protože všichni jenou v nv2 automaticky, asi má větši prioritu. Stejne tak se neaktivuje ve statusu nstreme když je to na nv2-nstreme ale pouze nv2 pokud klient podporuje nv2.
nv2 hlavně kompletně řídí timesloty komunikací což nstreme nedělal, ten pouze těžil z toho že tak nějak cyklicky obsluhoval klienty a posílal větší datový rámce co obsahovaly víc paketů a hlavně řídila se jenom komunikace ke klientům, upload na APčko byl neřízenej a proto mohl i jeden špatnej klient stejně dobře sundat rychlost celímu APčku.
nv2 řídí celou komunikaci včetně uploadu na APčko takže jeden nevysosá upload jednoho APčka protože mu to nv2 nedovolí. Dynamicky řídí přístup k APčku a tim zamezuje kolizím a podobným nekalím věcím který se stávaji. Třeba i klient co je dál nebo se špatnym signálem nerozvrtá stabilitu celího APčka protože dostane na tvrdo určitej čas pro komunikaci a co stihne přenýst, to stihne, jinak má smůlu.