Na webovkách má, že funguje od 8 :-D volal mi z5 a cena je 2900za anténu + 650za alubox. Konstrukce je to supr podle obrázků, cena adekvátní. Nemá někdo k nahlédnutí někde v libereckém kraji? Přecijen bych si nejraději zboží nejdřív prohlédl(ne že bych nevěřil).
Třeba duální 23" Šťouračku mám od minulého týdne nasazenou přímo v Liberci ( vzdálenost 2km, silně zarušené prostředí), prozatím ji ještě ladím a testuju. K nahlédnutí to asi není, protože jsou spoje na výškových budovách, které jsou hůře dostupné a byla by to starost navíc domlouvat se na přístupu. Maximálně můžu nafotit. Jinak antény vypadají opravdu dobře, skoro jako 10kové spoje :). Jen co se týče balného a poštovného, tak jedna anténa mi přišla trošku ťuklá- část límce lehce prohnutá a silikon, který je mezi radomem a límcem povolil, takže sem to musel znova zadělávat. Nechtělo se mi to už ale řešit a posílat na reklamačku - trocha silikonu vše spravila. Více zabalit antény před odesláním by opravdu neuškodilo. Přes všechny tyto problémy i přesto velmi pozitivní dojem z kvality Šťouraček.
První testy s RB411AH, RB52N kartama - maximální propustnost až 218Mbit - to už odezvy začaly lítat do 20ms. Stabilní odezvy do 1ms asi při propustnosti spoje do 70Mbit. V případě zájmu mohu přihodit fotky z testů.