len jedno podpichnutie... momentalne je tento spoj sice uz mimo prevadzky, ale rok a nieco som mal v prevadzke 11n 2x2 v 40mhz kanali na nv2, bola tam 4.17, rb boli 435G ku koncu v spickach slo cca 160/20mbit ano, asi 180mbit suhrn, spoj pri tejto kapacite zacinal velmi jemne stratovat (<1%) odozva bola stabilne medzi 3-5ms ked sa flakal aj ked siel na max. Pri udp teste bez dlasieho trafficu som dostaval okolo 200mbit jednym smerom. Karty boli pouzite ubnt sr15 s r52n-m siel ten spoj o cca 20mbit horsie, podotykam ze grilovane to nebolo, anteny boli jirous 29 duplex, dlzka 4km.. momentalne sa tam uz ohrieva alcoma, bola to pomerne malo zarusena lokalita. Priepustnost mikrotikoveho N-ka konci ked zacina silnejsie rusenie ale tam rovnako pada na hubu aj UBNT (overene v praxi)
Rovnako som mal postaveny iny spoj na jirous 24db duplex, tento siel na r52n-m a padol na hubu uz okolo 150mbit suhrnneho traficu. Co bolo zvlastne bol na podstatne mensiu vzdialenost (cca 400m), txpower bol stiahnuty na min, rb boli rovnake, priepustnost a odozva boli vsak podstatne horsie (radovo az do 10-15ms a priepustnost ako pisem cca do 150mbit celkovo)