No a to je právě ono, stačí když mám řešit problém s zarušeným sektorem pro 20 lidí, natož řešit někde v půlce shozenou páteř na které mám půlku lidí. Ale tak samozřejmě chápu, pokud nejsou prachy, těžko si něco koupíš.
To je vývoj, mít 5G na páteři, tak umřu .. :) Jednou zkusíš pořádný spoje a už se ti za žádnou cenu nechce zpět, to radši ušetříš někde jinde, protože zjistíš, že to prostě jinak nejde :) Pamatuju ten neskutečnej nárůst kvality, rychlosti, spokojenosti a hlavně bezstarostnosti, když jsme migrovali poprvý do 10G :) a to zdaleka nebylo v 5G tak nacpáno jak dneska, dneska lidi co mají PtP spoje v 5G nechápu, rušej sami sebe, rušej ostatní, hustěj pásmo a se vším se musej mega srát ..:) Ale musíš najít odvahu a zkusit to, abys pochopil ten rozdíl.
mimochodem peníze nejsou určující, máš spousty možností jak to řešit, od splátek, přes leasing, po Anyplication /bo jak se to jmenuje/ důležitá je vůle to uskutečnit..
sorry za offtopic .. ale NV2 je na sektor :) IMHO
já nevěřím že tady někdo na foru používá dobrovolně na PtP 5GHz :) každý by šel do profipojítek, ale o tom rozhoduje konkurence, obrat atd. Jen už to za kolik kdo nakupuje konekt, je rozhodující. Jako předělat všechno třeba na Anyplication u nás by stálo cca 60 klád bez DPH za měsíc.. Na to prostě nemáme.