je to Ačko, klienti směs RB411/711. V noci jsem brutálně ladil všechny 3 sektory na sajtu abych zjistil že nv2 je na tom nejhůř s odolností. Například když se naladim na nějakej silnější signál jako má konkurence, nv2 vesele odpojuje klienty a je to nepoužitelný. Nstreme je udrží i když ne s valnou rychlostí. Ostatně divný je obojí když v noci většinou po sítích teče prd. Dál jsem zjistil že když dám všechy 3 sektory kanálama vedle sebe, tak je ovlivňování mezi nima minimální. V nv, nstreme... všechno může ject vedle sebe na kanálech. Našel jsem po dlouhym hledání 3 použitelný kanály na kterých dokáže nv2 ject do cca 30Mbit na jedno spojení. Je to tedy masivnim rušení. Nstreme to rušení do určitý míry dokáže project. Nicméně když uvážim že po přepnutí na nstreme dokážu dostat ke klientovi o něco větší rychlost se stejnou latencí a navíc to dokáže okamžitě bez postupnýho narůstání rychlosti jako u nv2, tak si tak říkám, proč vůbec nv2 nasazovat.
Aktuálně jedou všechny sektory na nv2 a maximální rychlost ke klientovy je něco kolem 30Mbit na jedno spojení. Je to samozřejmně maximální hodnota pro konkrétního usera protože jiní klienti jednou třeba jenom 20Mbit a někteří i míň a někteří navzory signálům a ccq nepřesahnout 20Mbit ani kdyby se rozkrájely.