guderon Do pošty mě přišla reklama na zákaznický informační systém Komplex - máte s ním někdo nějaké zkušenosti? Mají free verzi do 500 smluv, u placených verzí je možno dokoupit modul pro komunikaci s Mikrotik zařízením...
david2006 Mno vypadá to zajímavě, obětoval jsem se pro vyplnění formuláře a dál uvidím. ....do 500 uživatelů free no podívejme se :) . Sice asi bez Mikrotik modulu,ale to možná nebude tolik na škodu.
david2006 Uvidíme na bráně by to nebylo a zeptám se Tě - pod jakým OS Ti běží účetnictví? :) Každopádně zatím to mám od nich z formuláře bez reakce... .
miract Free verze mi sla stahnout i bez nejake registrace. Vse mam jako web aplikaci na apache s php.
tomasnesrsta jeden problem v tom je, neni to webova aplikace takze se tam nemuzou pripojovat klienti jako do ISPadmina nebo LMS ale pokud tohle neni prioritou tak proc ne...
david2006 Což je právě škoda , zatím jsem si na to s účetní nesedl abych se kouknul co to umí a neumí. Ale obchoďák od nich se mi slušně ozval a zajímá mě tedy jak cena tak i cena za modul pro Tika a to co umí. Nějak se mi nezdá že by to firmy používaly bez rozhraní pro své uživatele aby tam lidi měli svoje fa a např. stažená data jako má ISPadmin.