Podle me je fixovani rychlosti blbost, mirne zaruseni, nebo zmena pocasi muze rozpojit spoj?
To ze na jine f nez 5,5 nejede je asi taky spatne. Co s tema kartama delaji?
MK vyuzivam na routery, to klobouk dolu. Ale u bezdratu me zatim vzdycky sklamal.
S UBNT taham 50M hd pres MIMO 20Mhz upa v klidu, s MK bych to asi nezvladl...
Marek
Jenom 50? to se ubnt moc nevytahlo :)
Jinak nejcastejsi zavada je mezi klavesnici a zidli vseobecne u vsech technologii : UBNt je lama user friendly zarizeni a to co dokaze ubnt dokazu s tikem taky a jeste minimalne o tretinu lepe protoze si k nemu pripojim kvalitni antenu a to je zaklad vseho :!:
Na ubnt hračičky jde taky připojit anténa, nebo snad ne?
Psal jsem že "tahám" tudíž myslím v reálu, bohužel nemám na to linku, abych mohl zacpat ethernet v jednom a půl směru co mi dovolí hračky.
Chtěl bych tě vidět jak děláš s MK 150M HD. Kdyby se ti to podařilo do 10k (jako s ubnt), tak ti ho koupím na vánoce
Jak už jsem psal stabilita a možnosti router os jsou vynikající, ale zbytek jsem ještě nezvládl. A bude mi to asi chvíli trvat, a MK asi taky...
O to co mám v síti mi nejde, jde mi o to aby to jelo...
Ukaz mi jak v realu tahas s ubnt 150Mb kdyz to ma 100Mb ethernet : : : s rb 800 ktery ma gigovej port ale jaksi jde kdyz das v nku dve anteny , az bude tepleji tak zas psotavim testovaci spoj a hodim sem nejaky vysledky at veris ze to da :