koupím ADD155 ;)
teďka mě na důležitých bodech zradili AD..., tváří se že jedou ok, ale nejedou, prostě v případě problému nezálohuje, ani když je plná baterka. Asi před rokem jsem vyměňoval na hlavním bodě jednu ADD155A právě kvůli problému s nezálohováním. Po roce na bodě vypla elektrika a ejhle, opět stejný problém, takže o náhodu se určitě nejedná. Možné že těmto zdrojům nedělá dobře trvalá zátěž třeba 120W, nebo prostě po čase odejdou... Možná se ale jedná jen o problém právě zdrojů ADD155 s duálním napájením, Klasickou AD155ku zatím vadnou nemám.
Teď jsem vyřešil napájením na tom bodě komplet od BKE, protože mě přestalo tohle bavit řešit. Je to sice dražší řešení ale myslím že vydrží dýl. Já jsem musel ke zdroji a odpojovači baterie ještě dokoupit právě zmiňovaný konvertor na 5 a pak na 48V pro desítky. Tak jak píšu, mě to se zdrojem 260W vyšlo na 8000kč i s dph. Pak jsem to udělal i na dalším bodě, protože tam jsem se už dostával taktéz na hranici 120-130W a jedno komplet řešení navíc pro případ poruchy. Takže v podstatě sem vyplázl 24000kč ale mám klidnější spaní a to je nadevše :)
Jinak BKE Ti zkoonvertuje snad uplně všechno, stačí jen poptat. Už jsem řešil i reklamaci asi rok starého konvertoru 12-48V a měl jsem ho do 3 dnů opravený zpátky.