BKE, konvertují ze všeho, na všechno :) cena je trochu vyšší, ale zase třeba pokud jsem jeden zničil do 3 dnů jsem ho měl opravený doma. Ovšem s těma 10A nevím, zatím jsem od nich bral nejvyšší 75W silnější sem nějak nepotřeboval (z 12 na 48V) ale mají poměrně velkou nabídku.
BKE produkci znám dobře.
Ale pořád si stojím na tom, že měniče typu 9~18 V na 12 V jsou mizerné snad u všech firem, co jsme měl v ruce, jakmile se jde nad výkon 80 W. Do těch 80 W je to v pohodě snad u všech, nad 100 W je tam spousta ale, hlavně jak vstupní napětí je dlouhodobě pod výstupním. Nejčastěji ho to neudrží nebo je povoleno tak, že najednou místo 12 A můžete trvale odebírat max 8 A, jinak to po pár dnech shoří. :-(
Proto jsem prchnul na 24/12 V variantu jako mnohem míň problematickou snad s jakýmkoliv noname měničem.
Přitom měnič typu z 12 V na 24 V jsou opět v pohodě od stejného výrobce a výstupních proudů 12 A a více.
Jinak, formální detail k té pravděpodobnosti, že k selhání napájení z důvodu výpadku akumulátoru je u dvou akumulátorového řešení vůči jednomu akumulátoru větší o 100%, tak to není pravda. Bude to o trošku lepší (limitně se blížící těm 100%). :-)