. Paní to v prvním kole prohrála a po právu se odvolala pak se uvidí. Jenže řeč podmínek a smluv je jasná. V reportáži opět není uvedeno vše a to co říká paní je už jen a jen její tvrzení a já zrovna tak můžu říci a tvrdit, že mne řekla při podpisu smlouvy když to předčasně ukončí tak mne nechá ten barák v Nehvizdech. Třeba i to, že za nedodržení termínu instalace dostala 6 měsíců zdarma nikde ani slovo,
Tak to tam sice padlo, ze ma 1+6 mesicu zdarma, ale laicky povazuju na normalni skutecnost, ze pokud pani neprokaze, ze podala radnou reklamaci na vadnou sluzbu, tak ma smulu. Anebo v cem je problem? Ono mi spise prijde divne, ze nekdo se necha natacet do televize kvuli nejakym stokorunam mesicne?
Proste bych podal prukaznou reklamaci na nefunkcni smlouvu a pokud by nebyla vada odstranena do 30 dnu (po dobu nfunkcniho obdobi od podani reklamace do odstraneni prodlouzit bezplatne obdobi), tak bych podal odstoupeni od smlouvy s vyzvou k potvrzeni akceptace odsmlouveni do 3 dnu, ZoEK jsem jeste necetl.
Akcptovala byste pani Ludmilo ci nikoliv?
A ze nekdo vymaha a jiny nevymaha, to bych sem zase netahal.