prodej o2 se fakt nechysta tomu ver ...
jinak prevod os na sro neni tunel, pokud os nema cleny, pouze zakazniky ... a stejni lide co os zalozi, jsou zase zakladajici sro :)
Hele nad tím nemá cenu polemizovat. Do jisté doby se každému hodí že jsou to členové a až je to velké a dají se tím vydělávat peníze tak jsou to najednou zákazníci a převod je možný. Já osobně OS nesnáším. A všichni co si vybudovali svůj business na OS, jsou podle mě zbabělci, kteří v prvopočátku nechtěli riskovat svoje lowe do rozjezdu a počátečního dotování sítě a jejího provozu. A to tady myslím nebudu jediný s takovým názorem.
OS vrhají na normální ISPíky špatné světlo a dělají z nich ty špatné co internet poskytují za moc peněz. Jenže tito ISPíci si to všechno museli vybudovat ze svého.
Prostě můj názor je že OS = zpočátku parta snaživců co je to hrozně baví a říkaj jak to může někdo prodávat dráž, když OS to umí za pár kaček. Po pár letech díky tomu naberou mnoho klientů(pardon členů) a až je jejich manželky a přítelkyně začnou jebat že jsou pořád v prdeli, tak se to začne otáčet že? A najednou to budou klienti a nikoliv členové.
Ale neber si to prosím osobně... :-)
Jej, tys to nepochopil, jak to dade myslel. Dade nebere lidi jako cleny, ale normalne ma jeho OS zivnost na telco sluzby, takze z toho plati radne dane. Jeho OS ma dejme tomu 6 clenu. Kdyz chce nekdo net, tak mu proste dade strci vseobecne podminky, uzavre smlouvu atd. Pak z toho plati DPH, dane, vsechno. Uplne stejne je treba reseno tohle OS - :) -