No s něčím podobným jak tu popisujete jsem se taky setkal. Mam spoj bod/bod a vždycky od odpoledne do noci se mi hroutí. propustnost přez den 35-39Mbps v nstreme btestem v TCP, ale jak padne odpoledne, spoj se zače sypat. propustnost stabilní max do 10Mbps, ccq začne lítat ale jen TX od 10% do 100%, Rx drží 80-100% stabilně pořád. spoj je to na 2km, do poloviny narušená fresnelka lesem a změna kanálu nepomáhá a to ani na indoor. Obě strany JRC-24 EXTREME s boxem a RB711 a MMCX konektorem a minipigtailem.
Jsem už docela bezradnej, pravda ale je, že jsem ještě nezkoušel měnit komponenty. Nenapadá Vás co s tím? Na spektráku neni vidět nic moc a i úplně volný kanál je nepoužitelný.
EDIT: signály se hýbou kolem -68/-68 až -70/-70
Doporucuji ostrou pinzetu,vysunout konec pigtailu s konektorem MMCX a miniaturni klestinu-dutinku-ktera je uprostred MMCX na karte OPATRNE sevrit pinzetou.Zkontrolovat soustrednost obou kusu MMCX a konec pigtailu zasunout PRESNE do protikusu na karte.Pokud se pri montazi nepodari spojit oba protikusy ,,stred na stred,,dojde k roztazeni klestiny na karte a kvalita kontaktu obou protikusu je zavisla zejmena na teplote okoli.Kolisani urovne signalu je male,kolisani hodnoty CSV znacne,zarizeni ,,kokta,,.
Petr Stourac