policajty jsem volal hned, je to v areálu jzd, mezi kravínama je tam kotelna a ta má cca 30m komín, na něj se leze přes střechu té kotelny, musíš si přivézt žebřík 3x11, vlezeš na střechu, po té dojdeš k tomu komínu, tam si musíš dát cca 3m žebřík, kterej si taky musíš přivézt a po něm dolezeš k žebříku s klecí, co vede až nahoru. Byl to někdo kdo to tam znal, protože se to stalo zrovna v době, kdy se střídaly směny a ty lidi maj šatny cca 500m odsud za silnicí mimo areál a mimo dohled. Jinak se ty zaměstnanci pohybujou okolo a vždycky tam s někým mluvím když tam jedu, mě už tam znaj. Dneska jsem ten zaklecovanej žebřík znepřístupnil, udělali jsme přes něj mříže na zámek s pořádnými ostny okolo, komín se už nepoužívá asi 20 let a od hasiče na to mám podepsanej papír, že to můžu zamknout.
Skladem je nemám, ale válely se mi tu 2ks 60cm jirousů, koaxy jsou bohužel obyčejný 5m, ale valí to a než tam dám to 10G tak to snad vydržím, jinak ale do žamberka k tyhanům to mám asi 30km, takže kdyby byla nouze tak bych tam dojel.
Jinak to budu řešit ve dvou rovinách, přes policajty tu škodu za ukradené a poškozené věci, přes čtu napadení veřejné sítě a uvidíme, já ho tam potkat tak nevím co bych proved, jsem hrozná zápalka :