co ti mám říc :-D
kup si RB411AH, osaď to R52Hn, připoj duální antenu, polaď nastavení a hotovo. Já nevim co na tom mikrotiku vidíte tak složitýho :-D
musíš si na to přijít sám a sám dojdeš k závěru že kvalitní anténa + kabely je základ a za kvalitní antenu nepovažuju jirouse nebo airmaxe. Skoušej všechno, už to tu bylo psaný hodněkrát ale ono to pojede i když to jenom přepneš do Nka bez nějakýho velkýho lazení. Pak jenom zapneš nstreme nebo nv2 a voala, z hroznýho Nka je tu best spoj. Jako praxe je nejlepší, nebudu ti tu vypisovat nastavení do podrobna protože to je bezcený když to jenom obšlehneš. Základem je vždy čistej kanál, vo tom žádná. Jinak nemáš šanci dosahnout maxima jako já.
Máš doma nějaký SXTčka? dej si je proti sobě na zemi a testuj testuj testuj. To je to proč o všem vim hodně protože testuju. Já věci nekupuju abych je okamžitě nasadil. Musí se řádně otestovat a přijít na nějaký ty mušky který z toho dělaji těžítno na stul :-D ono většinou stačí něco blbě přepnout a spoj je rychlej jak dialup :-D