Já tvůj optimismus nesdílím : Jediná ochrana je změna VO. A pokud z toho udělají FD spoj.. TO je věc jiná, to by mi určitě nevadilo.. Nesmí to být simplex a Max Pout nesmí být vyšší než 3 dBm ve špičkách.. Nebo ať tomu vydělí speciální pásmo dle harmonizace 10,2-10,3GHz
Jediny zasah do VO ktery si umim predstavit je zprisnujici. V tomto smyslu by asi bylo realne uvazovat o tom, ze bude CTU o necem takovem uvazovat, bude li duvod :)
A z toho mi vyplyva, ze jedina snad realna sance je papirova harmonizace realneho faktickeho stavu, tedy rozpasmovani na horni/dolni a duplexita, resp. obecneji zakaz uzivani pulpasma prijimace pro vysilani.
Pri te prilezitosti, a to by mohl byt mozna dobry duvod proc do toho vubec sahnout, by se mohly redefinovat kanaly, viz vyjadreni o mezikanalech, pulkanalech v mezikanalu a podobne.
Coz je ovsem na druhou stranu hozena rukavice vetsine SVM, Konvesu a vubec cele tehle generaci, co po republice (vetsinou v zoldu statni spravy) sviti krizem razem ;)
No a to se dostavame k trunkovani 28+28 do 56MHz kanalu a podobne ... kde to skonci?
10ka ma u nas dost specificke a co si budeme povidat, ne zcela standardni postaveni.