• Wireless
  • Budoucnost VO-R/14/08.2005_26 - 10GHz

Jasně s tím naprosto souhlasím - musí o být dle VO vše ostatní je dovoleno : .

Jasně s tím naprosto souhlasím - musí o být dle VO vše ostatní je dovoleno : .

Jsem rad ze to tak vidis. Predpokladam, ze zrovna ty mas vsechny wifiny v souladu s prislusnym VO?

No jak jinak, ze...

Rýpáním do mě jen odbíháš od tématu, jak jinak že... .

Rýpáním do mě jen odbíháš od tématu, jak jinak že... .

Prosim? Ja myslel ze tema "dodrzovani VO" je soucasti tohoto vlakna, koneckoncu jsi s tim prisel ty, ne?

Tak o cem to mluvis?

Vis, fakt nemam zrovna dneska naladu, takze bych mohl napsat spoustu osobnich veci, jako ze jsi zoufala socka co musi ojebat cokoliv co mu usetri par korun a ze celou dobu jen blbe rejpes svym primitivnim zpusobem do veci ktere jsou dobre na ukor veci ktere jsou levne, coz je tvoje jedine kriterium a nazajima te nic okolo, a jeste mas tu drzost se cynicky schovavat za hlasky typu "vsechno podle VO, ostatni je povoleno", a mas pritom na hlave cely velkosklad masla, jako podobny typci obvykle mivaji...

Ale nenapisu to, abys nerekl ze treba chci do tebe nejak rejpat nebo tak...

Vidíš a mě nesojí za to o Tobě psát ani tohle :) . Stačí když tu vyjádřím svůj názor a lidi jako Ty se projeví sami.

Vidíš a mě nesojí za to o Tobě psát ani tohle :) . Stačí když tu vyjádřím svůj názor a lidi jako Ty se projeví sami.

Pak si skvele rozumime

Myslím že si nemusíme rozumět. Postačí, když se nebudeme osočovat a podsouvat mimo dané téma (VO-R14...) jeden o druhém něco o čem pranic nevíme ve snaze změnit výsledek názorové diskuze ve svůj prospěch : .

Souhlas? :)

Pánové jděte si rozšlapat své optické pomůcky jinam.. Sázím na pána s čirými skly.

Jsem velmi rád, že ČTÚ se k tomu staví takto čelem.. Je fajn, když vítězí zdravý rozum.. Očekávejme tedy specifikace kanálů, masek a modelu. :

obdrželi jsme Vaši žádost o zahájení konzultace – návrhu změny všeobecného oprávnění VO-R/14/12.2006-38.

Touto žádostí se budeme zabývat a veřejnou konzultaci ve věci změny tohoto všeobecného oprávnění plánujeme na 2. pololetí 2011 tak, aby v pásmu 10 GHz bylo zajištěno efektivní využívání rádiového spektra při zachování principů technologické neutrality.

o co že si žádal?

📡 Telekomunikace.cz