OK , teda prvú alcomu som bral skoro 4 roky dozadu (18GHz) po pol roku odišli vetráky na IDUčke po roku pre zmenu skapala ODU jednotka pori tom x softvérových bugov , problémy s multicastom , etc.
SAF deto podobné problémy ale tam na IDUčke sa menili za polroka vetráky 3 krát , na tretí krát som tam vrazil neoriginál , ktoré tam bežia dodnes.
Taktiež pri safe skapala jedna ODU, deto problémy s FW (agregácia paketov,multicast, problémy s priepustnosťou , niekoľko krát to vytuhlo) SLA na otrasnej úrovni.
Prvú neru som kupoval síce iba pred približne pred rokom , ale SLA som zatiaľ nemal možnosť vyskúšať , nebolo treba všetky 4 spoje šľapu ako hodinky ani o nich neviem že sú na sieti .
A áno používajú ich rádia aj rôzne armády , ale aj napr telefonica alebo vodafon a tý si na sieť nepustia nejaké low cost rádio . Ale to že telefónice predajú spoj za 15 000 € neznamená že za tú istú cenu ho predajú aj vám . Veď aj načo by ste tam mali pichnutých x kariet ktoré nikdy nevyužijete (E1,STM ,etc.).
Kontakty na webe majú stačí im napísať / zavolať dať si naceniť spoj.