standula
Jednou sem řešil v podstatě to samý a i s čekáním na ranžírovací mapy a odstranění starejch ranžírů sme to dělali cca 6h...

o 12 dní později
o měsíc později
o 6 dní později

jcltm V pořádku. Pokud to není v lokalitě plné "magnetů", tak to má samé výhody. Přístup 24/7 bez omezení a pokud je to vlastní pozemek, tak nehrozí výpověď, protože se aktivní d***** v SVJ špatně vyspali.

myghael Je to jižní Morava, takže myslím celkem v pohodě. Jen kopoflexy jim z toho štěrku lezou všude. Pozemek je obce.

jcltm Jižní Morava s tím má společného co? Hnusné je to jak noc, o tom není sporu a osobně bych se za to styděl, ale z hlediska funkčnosti v tom problém není. Kopoflexy lezoucí ven ze štěrku na té fotce vidět není.

myghael S tím, že na Jihomoravské vesnici nejsou magneti 😉 Hezké to není, ale na druhou stranu je to celkem schované. Cenově to asi vyjde daleko líp než zdít boudu.

jcltm To ne. Zděná bouda by byla drahá, ale furt může později majitel ten kontejner zakamuflovat nějakýma deskama, aby to jako bouda vypadalo.

staci nasadit nejaku zelen, napr brectan a nechat to obrast. Ako bonus nebude na to posobit tolko vonkajsie vplyvy.

Je otázka kolik toho mají vevnitř, jestli to neni zbytečně velký, ale třeba CETIN to má takle řešený na spoustě míst akorát bez toho plotu. Na některejch místech to mají obložený palubkama a mají na tom i sedlovou střechu a někdy i imitaci oken aby to vypadalo jako domeček.

Podla mna je to OK....lepšie ako vám má niekto vyvaliť pri cuvani rack a 2 dni vypadok 🙂

ČTÚ nás drbe za každou pitomost, ale že O2 uvádí na trh zařízení porušující VO-R ... to nikoho nezajímá, ale ČTÚ ani ČOI.

wwire Klasika s 20-50Mbit internetem zabirat 80MHz pasmo 😃, fakt to ten clovek potrebuje ... Hlavne by klidne mohl byt aj v pasmu 5180-5320 ...

wwire ale tohle výjimečně nejde na hlavu zařízení, ale spíš toho, kdo to instaloval a taky toho, kdo toho technika ukecal k tak "rychlému nastavení sítě"
            V tom je společnost jako taková zase nevinně, tohle je o lidech, co tam dělají 😉 a tak o lidech, kteří to chtějí doma mít sakra rychlé ....holt v době 2Gbps připojení domů se není čemu divit
            Zrovna minulý týden, jsem byl v jedné domácnosti, kde si platí 1Gbps a nejede jim to víc jak 300mbit /po kabelu chlapík není úplná lama, ale u třetího MikroTika už chtěl mít jistotu, že to Gigabit pojede/
            na otázky, proč to potřebují je odpověď, to je jedno, já jsem si koupil gigabit, tak ho tu chci

a je tam nyní RB4011 a už se mi včera chlubil, jak k tomu rovnou dal i AXko co mu zbylo, když to tím Gigabitem nejelo ....a že se to slinkovalo na 2Gbit po návodu z YouTube na MikroTiku 😉

krystofklima
              Tak přesně tydle lidi co jedou na největší výkony, rychlosti a podobně sou nejlepší...😃 Sice to nepotřebujou, ale aspoň se mají čim chlubit. Přesně pro ně sou všechny ty reprosoustavy z obchoďáků kde píšou ty tisícový výkony a přitom to má max 100w...😃

ceky Já ho chápu. Vyjde nová gamesa na steamu, tak si jí chce stáhnout plnou rychlostí. On je rozdíl do sebe hodit 3 pivka než vůbec začnete hrát vs. 3 pivka při hraní.

krystofklima
                  Mám ve skenu z jednoho místa ta zařízení 3, všechno jsou to smartboxy a u 1 mám ověřeno, že je v základním nastavení z krabice. Takže za to může ten, kdo to uvádí na trh.

Samozřejmě pokutu od ČTÚ by měl dostat provozovatel. Ale ten se špatně hledá, pojďme do providerů ....

📡 Telekomunikace.cz