aliney a pak bude neustale resit, ze mu hraci pri hovorech laguji a je to tim spatnym poskytovatelem a nemuze to byt nicim jinym, protoze to stalo 500,- a to proste musi fungovat, chapes ne!! posli ho treba sem: http://www.ts3.cz/index.php/hosting/cenik
frito Bohužel to nejde vidět ale výložník je podložen na jednom vrutu asi 5 podložkami aby to dostalo ten správný úhle. Mimochodem je to věž kostela.
pcwifi by me zajimalo co se tomu Dcomu stalo... tolik sektoru miricich jednim smerem to mi taky moc hlava nebere...obzvlaste kdyz to vypada ze jde o nejake 45-120° modely. http://gsmweb.cz/fotky/contrib/pav/BV-tmo-na_valticke-b.JPG
okoun co by, prostě jen ta parabola je tak trochu z papíru, je neuvěřitelně ohebná, takže není problém ji ulomit.
mpcz co by, prostě jen ta parabola je tak trochu z papíru, je neuvěřitelně ohebná, takže není problém ji ulomit. Zdravím, to si děláš legraci? Ta anténa je z jedničky ocelového plechu, na okraji lem. Chtěl bych vidět toho Frantu Kocourka, co by ji ohl, natož ulomil ... mpcz, 11/07/2014
pcwifi Dcomy jsem mel v rukach to bys neohl takhle...to je blbost. Je mozny ze nejaky jelito to ohlo nechtene ale kuci uz nemeli nic nahradniho tak to tam dali a je to tam dodnes...
viktornovotny vcera jsem resil jeden satelit, ze jsme ho pry my otocily .. no rikam a co tady ty zarezy asi 10cm do paraboly z boku ? a majitel me rika, no co se me to neveslo na balkon k zabradli kdyz jsem to mel, tak jsem to vyrezal ... :-D
pcwifi podobna situace akorat sme vyslovene ladili satelit a nevesel se o 2cm, tak kleste a zlehka poohybat kraj paraboly, no čuňačina ale majitel říkal že okay ze cumi ve finale na televizi a ne na talir na balkone :
okoun Dcomy jsem mel v rukach to bys neohl takhle...to je blbost. Je mozny ze nejaky jelito to ohlo nechtene ale kuci uz nemeli nic nahradniho tak to tam dali a je to tam dodnes... ted jsem zrovna měl jeden v ruce a ladil jsem to a nějak jdem ty šrouby málo povolil a už jsem to ohnul :) a to jem ještěmohl zabrat více, JRC anténa je daleko tvrdší.
honzam Trošku naopak :) viktornovotny presne tak .. kabel cernyma a loco takovyma chudakama .. to bude jak rikas zzam I takhle se dají dělat moderní vysílače :-D viktornovotny he he .. normalni .. tady jeden ma skrinku (stolek) z nemocnice a v tom ma hlavni router :-D pcwifi v mem okoli mam 2 konkurenty...aspon na papire...a skoro stejny masakry taky provozuji, todle je lepsi verze...neni vyjimkou priizolackovana panelka nebo misto ni i provazek a jednou i tkanicka od bot... viktornovotny nejvic me pak nasere kdyz v ocich klienta jsou tihle sraci lepsi jak ten co to dela poctive jak vul :( pcwifi taky se na nas tak nekdo sem tam diva, ale spise proto ze jsme v 1 lokalite presmerovali vetsinu ovecek k nam a ti co zbyli tak jim to pry jede uz daleko lip, inu odlehcena ale stale shitozni sit : a taky jsou dobry srandy kdyz chces dat lidem na baraku kde ma byt AP (a bylo predtim AP konkurence na baterky) na strechu 65tku parabolu a spusti na tebe : dyt ten pred vama tady mel 2 maly antenky a jelo to taky : 3com menicks by me zajimalo co se tomu Dcomu stalo... Neco podobného jsme také zažili, na jiném typu antény, podobně ohnuté, bylo to ve výšce kde se nikdo jiný bez plošiny nedostane do dnes nevíme... « Předchozí stránka Další stránka »
viktornovotny he he .. normalni .. tady jeden ma skrinku (stolek) z nemocnice a v tom ma hlavni router :-D
pcwifi v mem okoli mam 2 konkurenty...aspon na papire...a skoro stejny masakry taky provozuji, todle je lepsi verze...neni vyjimkou priizolackovana panelka nebo misto ni i provazek a jednou i tkanicka od bot...
viktornovotny nejvic me pak nasere kdyz v ocich klienta jsou tihle sraci lepsi jak ten co to dela poctive jak vul :(
pcwifi taky se na nas tak nekdo sem tam diva, ale spise proto ze jsme v 1 lokalite presmerovali vetsinu ovecek k nam a ti co zbyli tak jim to pry jede uz daleko lip, inu odlehcena ale stale shitozni sit : a taky jsou dobry srandy kdyz chces dat lidem na baraku kde ma byt AP (a bylo predtim AP konkurence na baterky) na strechu 65tku parabolu a spusti na tebe : dyt ten pred vama tady mel 2 maly antenky a jelo to taky :
menicks by me zajimalo co se tomu Dcomu stalo... Neco podobného jsme také zažili, na jiném typu antény, podobně ohnuté, bylo to ve výšce kde se nikdo jiný bez plošiny nedostane do dnes nevíme...