ppp76 Problem je ze pplko kezdi nepravidelne , posta aspon vim ze jeszdi v urcitou hodinu a ze to na zakladne nekdo prevezme u pplka je to jak jim to vyjde
drwiza u nas DPDcko jezdi + - 15 minut ve stejnej cas uz zhruba 5 let. Ridic ok, kdyz je nestandardni zasilka (dobirka, velikosti,,,) zavola dopredu kdyz vyrazi z depa.
ppp76 Kancl je mobilni : jako u vetsiny malych isp ..... az budu mit vasi velikost Viktore tak taky uzivim babovku co mi tu bude celej den sedet ale zatim neni potreba
hapi problém s PPLkem? vždy předem volá a je schopnej předat zásilku i jinde případně jí nechat v jinym krámě ve městě kam si pro ní dojedu. Neni náhodou někde poblíž vás PPL Partner? tam může pplko nechat balík a pořešeno.
ppp76 No nechat balik a dojet si pro ne nekam je pro me zbytecny posta kdyz nikoho nezastihne tak to necha na poste a tu mam 300 metru :) ale proc lezt nekam pro baliky kdyz mi to dovezou az ke vchodu . tady je jinak pplko zadna slava ... uz se mi stalo ze nikoho nezastihly tak hodily balik za plot, sami si to asi podepsali a trada pryc , zadnej telefonat nic ..... tim si u me zrovna moc nesplhli .....
jedla Tak to je teda fofr internet 2900TB/s!!! Chytl jsem to mobilem, vtipná chybička Team Vieweru...........:)
jedla No to je konečně supr soft, hned ho za ty prachy (Business Kč 11 739,-/1PC) koupím : Ani nemusíš, tohle umí ta free verze, ta placená bude ještě minimálně o řád rychlejší.........
aliney hned ho za ty prachy (Business Kč 11 739,-/1PC) koupímPočet licencovaných pracovních stanic, ze kterých mohou být spuštěny relace vzdáleného ovládání nebo organizovány schůzkytzn. jeden ajtak = jedna licence, spravovat muzes treba milion stroju. Cena je prave celkem slusna.
mazzalo Dnes jsem byl u známých, Ježíšek jim nadělil počítač a že jim nejde internet, je to bytovka a bylo tam omezení dle MAC a adresy tam někdo naděluje tuty: A firma XO Communications jim net určitě neposkytuje
aliney dokud se "netrefis" a DNS te posle na jednu z tech "vnitrnich" adres :-D Na jednom prumyslovem objektu, kde nikdo (krom mne) nema pristup k internetu jsem taky pouzil "pekny" rozsah, aby se ty masiny lepe pamatovaly. Hala 4, patro 6, rada 32, komputer 2 = 4.6.32.2