off Práce úředníků je ten bordel v Racku, ale ta hrůza z lišt vlevo od něj je krásná ukázka kam vede výběrové řízení na cenu. Bych blil.
ladik Tak si dneska prohlížím stožáry na liberecký hokejce a co nenajdu : Co je na tom spatne? Visici zemneni nebo volne UTP nebo vykradeny stozar?
jarda_jezek Sice to zrovna moc vtipná fotografie není, ale zajímalo by mě, kdepak asi soudruzi z USA udělali chybu?
viktornovotny to jo, ale me u nich prijde ze maji malicke zaklady, chude trubky .. atd .. vzdycky jsem si nad fotkama rikal sakra jak to ze jim to drzi ..
viktornovotny neni to vtipne, nikdy nikomu nic zleho nepreju ... jinak to, ze je to hlinikove jeste neznamena, ze netreba pocitat statiku :(
dantasik Taky se nám stalo něco nepěkného před měsícem.... http://youtu.be/VQNmY5KJNFY Ale kupodivu jsme to "přežili" pouze rozteklé radomy, kabely ale jednotky 1S10 to vydrželi...nejhorší bylo čekání než nás k tomu pustí...
kure05 Další nádhery z Liberce : Ten PC je v extrémně prašným prostředí, takže ty větráky dlouhou životnost opravdu mít nemůžou . . .
striker Tak to je dobrý Když jse mneviděl tu první fotku, myslel jsem si žře to je nějaká ta vyhřívaná ponožka na el. Ale docela mi to připomíná LANku ve sklepě a kamarád mi řekl ať si postavím monitor na kamna..
myghael Jaký les To se nemohli domluvit a koupit si multiswitche? S nějakýma rozumnýma aktivníma by jim všem možná stačila jedna pořádná anténa a nejspíš by to bylo nezanedbatelně levnější.
darklogic To je nějaký zahraniční úlovek? Moc se mi nechce věřit, že by někdo udělal něco takového tady.