rouchi Tenhle rack byl namontovaný asi měsíc... a předpokládám, že se na něm trochu vyřádili nějaký mladý vylízanci.. každopádně do zámků se taky snažili dostat, ale naštěstí odolali..
seppuku spis to vypada jako ericssoni RAUcko :-) To Okoun nikdy nevidel : pravděpodobně neviděl nikdy ani summit ... ;-)))
honzam Si rikma jak se do tej prowax bedny dostali a ono je dole vetrani :) JJ, dole měli servisní otvor pro vstup :)
kysa Jsem zvědavej kdy ISP jako přidruženou výrobu začnou prodávat med. Já vím, tohle jsou vosy, ale co kdyby se zabydlely včely............
honzam Všimněte si čistého výhledu před SXT a odtokových děr. Zákazník předělával stožár a namontoval si to zpět sám... <--- ia0 -->zmensene.jpg<--- ia0 -->
jopo mne sa stalo nieco podobne, ked si zakaznik menil na dome nove okna. vytiahol si rezervu kablu z pudy a namontoval to na vedlejsi okno, ktore malo vyhlad na AP cez velky strom. samozrejme ze signal siel dole a zakaznik sa zacal stazovat ze mu to nejde. ked som prisiel na miesto, skoro ma prastilo...
the_max tywe, tak když už tam provrtali dvě díry na tu profi kotvu z toho drátu, tak tam už klidně mohli vrtnout i tu třetí :-D
radekulehla A to nebudu mluvit o optické trase a jejím provedení... totální prasárna. Vím o jakou se jedná společnost a divím se, že za takovou práci nestydí naúčtovat peníze.