mazzalo Také přídám pár postřehů z dovolené. Indie... <--- l -->download/file.php?mode=view&id=4652<--- l --> <--- l -->download/file.php?mode=view&id=4651<--- l --> <--- l -->download/file.php?mode=view&id=4650<--- l -->
ludvik Nevidíme nic :-( Co to je za módu dávat obrázky linkované odjinud? Za pár měsíců zmizí a co čtenáři potom? A to jsou i weby, kde to vadí podstatně víc, než zde ve vtipech ... Ale móda to je.
bezdratsmrdi Jsem dneska řešil problém nedostatečného náklonu držáku... Aneb pod svícnem je největší tma. Nevíte o něčem kovovym z jednoho kusu, co se dá naklopit o 65 stupňů? Asi povolám Volksturm a nechám si něco zbouchat od známého :) Vrtat nesmí, byt není jeho. <--- ia0 -->WP_20150909_14_21_48_Pro.jpg<--- ia0 -->
svestka a ten kovovej držák na zdi nejde sám o sobě otočit o 180st? chápu že by tam pak nedržela vlajka na 1. máje, ale dnešní doba snese všechno
cmos Jsem dneska řešil problém nedostatečného náklonu držáku... Aneb pod svícnem je největší tma. Nevíte o něčem kovovym z jednoho kusu, co se dá naklopit o 65 stupňů? Asi povolám Volksturm a nechám si něco zbouchat od známého :) Vrtat nesmí, byt není jeho. WP_20150909_14_21_48_Pro.jpg Hi, mrkni sem http://www.drzakanteny.cz/product.php?i ... &id_lang=1
kysa Jsem dneska řešil problém nedostatečného náklonu držáku... Aneb pod svícnem je největší tma. Nevíte o něčem kovovym z jednoho kusu, co se dá naklopit o 65 stupňů? Asi povolám Volksturm a nechám si něco zbouchat od známého :) Vrtat nesmí, byt není jeho. A nebo vhodně ohnutá trubka, která bude na těsno v tý konzole, provrtat konzolu a trubku a sešroubovat ;)
bezdratsmrdi Jo ten držák ten vypadá použitelně, dík za odkaz, já ho viděl u konkurenčního eshopu, ale nikde nebyl vidět detail, takže nešlo vidět, jak moc jde naklonit, tohle by mělo jít hodně, pokud teda nebude limitovat hrana tý hranatý trubky.
cmos Jo ten držák ten vypadá použitelně, dík za odkaz, já ho viděl u konkurenčního eshopu, ale nikde nebyl vidět detail, takže nešlo vidět, jak moc jde naklonit, tohle by mělo jít hodně, pokud teda nebude limitovat hrana tý hranatý trubky. Zatím jsem nenarazil na místo kde by nestačil :)
tomasnesrsta Dneska jsem měl možnost otestovat převodník od MK FTC. Na krabici mají velmi vtipnou hlášku:
okoun Reklamni letak konkurence O2 : basty Reklamni letak konkurence O2 http://ulozto.cz/xkNshFzx/folder-2015-9-7-0001-pdf to je jakoze vektoring nebo presunuty dslam nebo ani jedno? kaja Ze by to bylo 20Mbps s agregaci 1? dubrma Před pár dny jsem se bavil s projektantem CETIN a sliboval mi předřadné DSLAMy do 3 let úplně všude. Už vidím jak v našich dědinkách taháme 100Mb/s ACčkem a oni tu zavedou jejich dvacítku s uploadem 2MB sec (jednotka zdroj pdf výše) « Předchozí stránka Další stránka »
basty Reklamni letak konkurence O2 http://ulozto.cz/xkNshFzx/folder-2015-9-7-0001-pdf to je jakoze vektoring nebo presunuty dslam nebo ani jedno?
dubrma Před pár dny jsem se bavil s projektantem CETIN a sliboval mi předřadné DSLAMy do 3 let úplně všude. Už vidím jak v našich dědinkách taháme 100Mb/s ACčkem a oni tu zavedou jejich dvacítku s uploadem 2MB sec (jednotka zdroj pdf výše)