Mám tu několik vtipnejch, či jinak podivnejch fotek . . .
Tohle sem nějak nepobral, asi nějaká multi DVB-S/T parabola :-D U konkurenčního ISP sem tu viděl klasickou sat. parabolu a místo konvertoru byl přidělanej klasickej J&J gentlebox. Až pojedu okolo a vzpomenu si, tak vyfotim . . .
Šel sem jednou takhle po chodbě v paneláku a co nevidim . . .
I stavební firmy v terénu potřebujou net. Nejhorší je, že s těma buňkama furt šibujou po areálu, tak sem to přepojuje po různejch vysílačích . . .
To asi nepotřebuje komentář. Jednou takhle hledám adaptéry a na co narazím : Ten chumel rozdvojek s adaptérama omotanej izolackama se jen tak houpal ve vzduchu . . .
Trochu prasečina, ale bylo to opravdu jediný místo z kterýho byl vidět vysílač. Promiň stromečku . . . :
Jedu si takhle na servis a najednou už končila vypluhovaná silnice a při otáčení sem trošku, asi 10000x zapadl. Auto sem doloval snad hodinu a jedninej nástroj co mě pomáhal, byl velkej plochej šroubovák. Než sem tak přijel já, tak tam bylo jen bílo. Po odjezdu to vypadlo jak když tam bylo stádo divočáků
Trošku před tou Nanostation5 vyrostlo pár stromků, takže to bylo potřeba trošku prořezat. Je to takovej nálet u vlakovejch kolejí . . .
Po hodině řezání (pižlání) bylo hotovo