gemb Aky mate rekord v pocte klientskych zariadeni vs jeden stoziar vramci jedneho baraku? : <--- ia0 -->3sxt.jpg<--- ia0 -->
gemb Nj pokial je to bytovka preco nie :) Takto bezne co chodime po "osadach" su to vzdy 3-6 kuskov Niekedy su 3 trubky vedla seba....sranda ked tam clovek potrebuje dostat 5x PowerBeam :
kozlicek : Skoda, ze tam tie biele anteny nezapadaju : gemb To je jedno, Podstatne je, ze platia nie? 8) kure05 A proč asi ten sektor nefunguje . . . : leeonek Jen blázen nechá Nko nezaizolované :) kure05 To si taky říkám : Ale to Nko na obrázku bylo našroubovaný na RB433 v kovovým case v sarelu . . . gemb Hmm, to by ma nikdy nenapadlo kde mozu dat BTSku http://gsmweb.cz/foto.php?op=eurotel&cid=12397&okres=BE viktornovotny proc by ne, v rakousku je to bezne, tak uz se to zrejme povoluje i u nas ;-) lyra je to u nas už dost dlouho, někde je web ktery se zabyva těmi BTS. U nas to maji take na okrese na par mistech.. Rakovnicko www.wiracom.cz zajdee Ten "nekde web" je na tom odkazu vyse ;-) a na Rakovnicku je to u Panosiho ujezdu. okoun koukám že na vysílačích asi používají ac v té nevyšší modulaci + 80MHz když mohou každému garantovat takovou rychlost... <--- ia0 -->back.jpg<--- ia0 --> stepan_benes dejte podnět ČOI. Musí konat ... lyra No pokud jedou v AC nemusí byt nutně v 80 Mhz,ale zřejmě to tak bude . Jak jsme zjistili tak mnoho vysílačů v našem okrese jsou provozovany take podobně. A v Praze se mi chlubil někdo že jedou na pulkanalech s 2 kartami na mikrotiku a že je to klasickym mikrotikem nezaměřitelný. Nezkoušel jsem to , protože tam nepodnikám a nejsem tak zdatný v bezdrátu abych to dokázal s jistotou říct. www.wiracom.cz pintero koukám že na vysílačích asi používají ac v té nevyšší modulaci + 80MHz když mohou každému garantovat takovou rychlost... To je zase takovej skrytej STÁRNET, ne?? striker Všechno ZDARMA!! a pak podnikejte.. « Předchozí stránka Další stránka »
kure05 To si taky říkám : Ale to Nko na obrázku bylo našroubovaný na RB433 v kovovým case v sarelu . . .
gemb Hmm, to by ma nikdy nenapadlo kde mozu dat BTSku http://gsmweb.cz/foto.php?op=eurotel&cid=12397&okres=BE
lyra je to u nas už dost dlouho, někde je web ktery se zabyva těmi BTS. U nas to maji take na okrese na par mistech.. Rakovnicko www.wiracom.cz
okoun koukám že na vysílačích asi používají ac v té nevyšší modulaci + 80MHz když mohou každému garantovat takovou rychlost... <--- ia0 -->back.jpg<--- ia0 -->
lyra No pokud jedou v AC nemusí byt nutně v 80 Mhz,ale zřejmě to tak bude . Jak jsme zjistili tak mnoho vysílačů v našem okrese jsou provozovany take podobně. A v Praze se mi chlubil někdo že jedou na pulkanalech s 2 kartami na mikrotiku a že je to klasickym mikrotikem nezaměřitelný. Nezkoušel jsem to , protože tam nepodnikám a nejsem tak zdatný v bezdrátu abych to dokázal s jistotou říct. www.wiracom.cz
pintero koukám že na vysílačích asi používají ac v té nevyšší modulaci + 80MHz když mohou každému garantovat takovou rychlost... To je zase takovej skrytej STÁRNET, ne??