Nevím jak jinde, možná je to skladbou obyvatel, ale když jsem dělal Freesat, tak většina 'zákazníků' byly socky a cigáni. Ti jediní slyšeli na dotovanou instalaci. Nebylo vyjímkou, kdy jsem smlouvu musel uzavírat na nějakého vzdáleného bratrance atd, protože v 9ti členné rodině mělo 6 lidí občanku a všech 6 už mělo u freessatu zásek. A kdybych se na to vykašlal, nikdo by mi nezaplatil ani ten zabitej čas a projetý kilometry. U takovejch lidí nemá smysl koukat na estetiku, to jsou kočovníci. Měli měsíc zadarmo, první vyúčtování dorazí až na konci druhého nebo začátku třetího měsíce poštou na adresu (pokud tam vůbec byla schránka) v době, kdy už se mezi tím stihli 2x přestěhovat jinam...
Další průser byly instalace na 4 TV v nějakém rodinném domě. Provize za instalaci stejná, jako na dvě televize v paneláku, kdy stačilo dát držák na balkonové zábradlí a za hoďku a půl byl človek pryč, tak na takovém baráku to byla práce kolikrát pro dva lidi na celej den. A za stejný prachy. Občas se stalo, že se narazilo na někoho soudného, takže si připlatil za kvalitní instalaci, ale to bylo fakt vyjímečně.