dobry pokus o vtip ... kazdopadne jsou pouzity prumyslove soucastky takze toho tepla neni tolik, to je kouzlo co ?
a s tou dvojnasobnou cenou bych se uklidnil, srovnam li sve ceny, pak tedy nemam duvod bezet nekam jinam krome teda ericssonu ale to v lic pasmu, tam mame diky jinemu partnerstvi zajimavy nakup :)
dvojnásobná cena je a to že máš ty specielně jinou cenu to je věc jiná, několik lidí mi potvrdilo cenu podobnou, kteoru jsem dostal já a není to nic jiného než pořádná facka všem novým zákazníkům od alcomy a to není dobrá vizitka.
pokud se vrátím k tomu SDVčku tak není nic jednoduššího než to reklamovat jako cokoli jiného, nechci zde vypisovat všechny průsery, které měla kdy alcoma a od koho alcoma kopírovala... všechno to jsou jen stroje které jsou poruchové a záleží na tom jak kdo ty poruchy řeší, pokud alcoma přijede a do 10 min nahradí novým spojem, tak se jim nedivím že to chtějí hodně rychle ututlat.
mě nejde o to jestli je to alcoma či kdo, mě jde o kvalitu a parametry spoje a také i o cenu, cenu přehlížet nemohu a pokud alcoma dává cenu jakou dává, tak prostě si jí vzít nemohu, to oni musí moc dobře vědět a také se strašně divili proč že to nechci vzít od nich na splátky, dnes se každý diví, když si něco nevezmu na spltky, že jak je možný že na to mám našetřeno :)
no svtě je torchu naopak :