radekulehla Silna optika ..... mam z nej velke bulve : a to je akvizice tech lounaku? to není podstatné, ono to totiž vypadá všude stejně :)
shooter tak jsem po letech rozdál bleskojistku a co nevidim nic nového než Tčko a konektor s kabelem ted se biju do hlavy že jsem je před lety kupoval za 500kč jestli je to to samy pro 5ghz tak potěš
shooter Takhle si koupím bleskojistku, nahlídnu náhodou dovnitř a co nevidím - kua zkrat! A Pak aby to jelo
aliney A vtipne maji byt ty urvane lesby, ktere jsou tak pitome, ze kdyby nervaly, tak si jich nikdo v zivote ani nevsimne, nebo ti dva, kteri budou hazet neco do diry v zemi? : Tusim ale, ze je neco spatne s tou antenou vpravo nahore.
ppp76 Všimly jste si že ty ženský tam jsou 3 nebo všichni čumíte po utlumu na vláknech a joooooooooooooooooooooooooo :
radekulehla Já jsem to měl v pořadí .... ženská, ženská, chlapi s optikou, třetí ženská, svářečka fujikura, měřák exfo, zemní spojka
gsmsoft Tak toto je pecka. Chcelo by to stitkovac alebo GPS http://www.opcionweb.com/index.php/2009 ... etti-rack/