3 měsíce za 1 Kč měsíčně = smlouva na 1 rok za 300 Kč vč. DPH
(po uplynutí 3 měsíců za 1 Kč měsíčně)
Tak nesmyslně formulovanou nabídku jsem v životě neviděl. Člověk z toho není vůbec chytrý, jestli mi jako klientovi za 300 "prodají" smlouvu na jeden rok a pak platím 12x1kč,
nebo mám první 3 měsíce za 1kč/měsíc, anebo mám první 3 měsíce za 300 a pak 9x1kč
Běžně tady u nás konkurence dělá, že nabídne slevu třeba 50% po dobu jednoho roku a pak o tuto "slevu" předraží cenu tarifu další rok, s úpisem na 24 měsíců.
Takže blbci se upisují že mají net za 200 a přitom je to vyjde ještě dráž, než kdyby si to vzali bez akce a úpisu
Ale takhle obráceně to vidím prvně :)
Mohl bych tu napsat, že chlapci udělali těch nesmyslů víc. Že optika v jejich podání je přehoz na jehož konci je H3C 4210 (chudák v defaultu, je tam jen proto, že jsem je tam dávali my a tak to bezhlavně okopírovali, aniž by ji uměli nastavit). O tom jak dokázali postavit 5 GHz spoj na 8 km přímo skrz řadu sloupů VVN a pak jen zvětšovali antény až k 90 cm a měnili karty s větším výkonem a furt se divili, proč to nejede. O tom jak lze za 5 let nadělat desítky milionů dluhů a přitom mít stagnující firmu v hodnotě okolo 1 mil. a měsíčně projíždět další peníze na provozu. O tom jak oblbovat investora tím, že založím dalších 5 firem a posílám si mezi nimi faktury a tvářit se mám nakonec asi 6x větší obrat než ve skutečnosti dělám a přitom si léta namlouvat, že teď už ten úspěch musí přijít. Nebo příběh o tom jak ojebat společníky a zaměstnance. Ale kdybych to napsal, tak by na mě mohli podat k těm 7 nebo 8 žalobám, co proti mě nebo společnosti vedou, přidat další, takže nenapíšu nic.