sorry to co tady bylo patrilo jinam :-)

Ten shop klidně zveřejni ... ani všichni vědí, kde nekupovat.

By mě zajímalo, o jaké právní kroky by šlo a o jaký paragraf by se chtěl opřít. Tady je jasně vidět, že někdo vzal svůj byznys za špatný konec.

Řekl bych, že eshop, který si může dovolit platit "security manažera", by měl být schopný pokrýt i náklady na hosting/konektivitu.

Pokud ne, tak je něco špatně, protože prodej zboží a jeho náklady jsou na prvním místě, protože tohle mi vydělává peníze, ne security vyžírka :)

Žádný security manager neexistuje, napsal to aby vypadal zajímavě. Dneska si udělá eshop každé pako doma, protože se mu nechce platit 100kč měsíčně za hosting. Pošlete link na ten shop, ať mu to můžermě pěkně provětrat :)

podle mailu je to 3 leta stare :) ted na to hledim, treba je to dnes uz veliky eshop

...nebo advokátní kancelář...

mam treba problemy s tema priblblejma W8 , v jedne firme ,

maj tam widli server 2003 , na nem nekolik sdilenych slozek ,

W8 se bez problemu do toho pripoji, a bezi to treba tyden v pohode , a pak pri rozdelany praci to zacne vykopavat , chce to login a heslo , ale vzdy je pak access denied (pro jakykoliv ucet) , pritom v tu samou chvili to z WXP nebo W7 funguje bez problemu .

Nechapu proc .

Co třeba parametry Kerberosu, konkrétně Maximum Lifetime For User Ticket Renewal, který je v základu na 7 dnech?

Ale u WinXP/7 to funguje tak, že až tickety nejdou už dál natahovat a vyprší 7 dní, tak požádají o úplně nový s využítím uživatelova NTLM2 hashe hesla, co mají v cache. Možná při srážce Win2003 a Win8 je to už jinak... Moc horká novinka na to, aby se používala.

W8 jsou prave moc novy , ale mrkvosot je proste tlaci vsude ,

W7 poridit uz nelze , nebo extra , ale proc mit licenci na W7 a W8 na jednom pc ,

v micwoshitu mi urcite licenci pro W7 (vymenou za W8) nedaji ,

a nelegalni licenci jim tam cpat nebudu ,

jak z toho ven ?

muzes mi neco o tom lifetime poslat / popsat ?

dost me to sere , v micwoshitu si vymysli nejakou picovinu , kvuli ktery to blbe , ale blbec je admin (z pohledu usera)

u m$ je standardem vsechno nestandardni , s tim uz jsem se smiril ,

widle patri do hnoje 8)

btw: tohleco patri uz ale do jine sekce

profi verze MS-W šly downgradovat, třeba W7 Profi číslo šlo použít na WXP atd.

Třeba to jde i z W8, bych předpokládal

profi verze MS-W šly downgradovat, třeba W7 Profi číslo šlo použít na WXP atd.

Třeba to jde i z W8, bych předpokládal

Stale to funguje uz jsem to do nekterych ntb pro firmy delal. Jak bylo podotknuto musi to byt min. verze Pro.

Tak nějak, v závislosti na edici ám právo na downgrade. A u slušných strojů, i když jsou dodány s W8, je přiložno DVD, co bootnu a přelijou to na W7....

Ohledně toho Kerberosu, začetl bych se zde. Je tam popsáno, kde s eot nastavuje:

http://technet.microsoft.com/en-us/libr ... 10%29.aspx

Cvičně bych zkusil posunout někam jinam, pokud to začne v W8 blbnout na novém limitu, tak pak zkoumat, proč se W8 chováí jinak...

Dál to tu nemá smysl pitvat.

tak tak, pokud je to verze Profi, tak se třeba u HP a Lenova dá požádat o recovery DVD s Win 7...

Teď se mi stalo, že jsem zákazníkovi potřeboval dát stroj s WIN7 32bit. Koupil jsem tedy stroj s WIN8 downgrade - příjde stroj s WIN7 64bit, ale jsou přibaleny WIN8 na DVD - do budoucna nemusíte řešit licenci. Klasicky jsem vzal nějaký DVD s WIN7 32bit a reinstaloval na čistej systém. Jenže to nešlo aktivovat - parchanti začali psát někam do BIOSu klíč a ty WIN7 ho tam pak hledaj... Takže objednávka u HP media na 32bit, 3 den přišel balíček z Irska (zadarmo), znova reinstall a všechno šlape...

Jinak WIN7 nešli downgradovat na XP, ale jen na Visty. Licence Vist šla na XP ale jen verze pro.

Všeobecně se ale uznává, že pokud máte licenci na WIN7 pro, tak můžete použít XP pro.

Neva treba dat link a vsetci sa tu dohodneme a pojdeme naraz tam ako ked Aple otvorylo predajnu

Nez doresite licence a budou tu opet fotografie...

...konec je nejlepsi ;-)

tak nevim, me prijde ze to je furt dokola a zadny konec

musis chvili pockat nez vyleze, ma to preci jen 518 metru ;-)

a je to opakujici se gif ... nebo staci nechat otevreny prohlizec a po pul hodine na to kouknout ? ... nebo nas tahas za fuseklu :-D ? a je to smycka toho co vidime stale dokola ?

cca 6 sekund (76 snímků) furt dokola ;-(

Dřív vyhraješ 400 mega ve Sporce, než doleze nahoru. :-)

Dřív vyhraješ 400 mega ve Sporce, než doleze nahoru. :-)

: : :

📡 Telekomunikace.cz