Vtipné fotografie
neni to foto, ale... :-D
Diky, tenhle tyden sem se jeste tak nenasmal ... :
Holky asi malo zalejvaly :) , vetsina z nas by asi musela teda bejt vyschly jak mumie :
To byl experiment na styl Babici:
"Nemáte-li GSM vysílač, použijte Wi-Fi vysílač."
"Pokud zrovna u sebe nemáte zařízení na sledování mozkové aktivity, zasaďte řeřichu."
Tak a je to venku !
Teď už nezbývá než držet basu v tomhle konspiračním spiknutí.. Je to to samé, jako by tvrdili, že řeznické nože škodí zdraví a je nutné používat platové nože na krájení masa. :
Chtel jsem vyzkouset v "mistnosti s routery" vypnout wifinu, jestli me prestane bolet hlava, ale kdyz mi pritelkyne pripomela kolik jsem toho vcera vypil, doslo mi, ze je to vlastne jen kocovina... :
a já si řikal, proč mam vždycky tak zmuchlaný oblečení ze šatny... za to může ten router tam v malym racku :-D
Koupili jsme si novou tiskárnu a nejde nám nastavit abychom mohli tisknout ze všech počítačů .... - bohužel myšleno smrtelně vážně :
Koupili jsme si novou tiskárnu a nejde nám nastavit abychom mohli tisknout ze všech počítačů .... - bohužel myšleno smrtelně vážně :
Ne ne :-D
Jak to tam narvali???? boooozeeeeeeeeeeeeeeeeeee :
Co tam maj spatne? :
Už se mi to na notebooku párkrát taky podařilo, ale jenom díky tomu, že jsou ty usb porty vedle lan. A náhodou to tam pasuje přesně, zkus si to :)
jo tak to dopadá když se řídí heslem, kde nepomůže síla, pomůže hrubé násilí.
U jednoho zákazníka jsme měli Zcomaxe nebo Airlive ( mají kolem eth stínění ) a pánovi nešel vyndat utp kabel. Tak pořádně zatáhl :-D No to stínění bylo dost pomuchlaný. Nevšiml si pacičky kterou měl zmáčknout :-D. Bohužel fotku nemám
od znameho znama je expert ze nacpala USB konektor do COM portu...a prej to furt nejedééééé kam to ma pripojit..a cumi na ni vedle toho COM portu 4 USB porty volne...to by jeden zabil :!:
https://ispforum.cz/download/file.php?id=3028
lacný usb 2.0 to ethernet prevodnik :
Nahodu , kdyz jsem videl poprve USB > RJ45 tak jsem si rikal, ze to je asi nejaky vtipek ... az za par dni jsem si vsiml, ze to patri k UPS ;-)
Jo a mam tu jeste http://www.routerswholesale.com/images/72-3382-01-large.jpg je to vyuzitelne k necemu dalsimu nez Cisco vecem? Zas si rikam, ze bych to asi vyhazovat jeste nemel.
od znameho znama je expert ze nacpala USB konektor do COM portu...a prej to furt nejedééééé kam to ma pripojit..a cumi na ni vedle toho COM portu 4 USB porty volne...to by jeden zabil :!:
Toto sa mi v práci náhodou stáva celkom bežne.... Profesorky po 50ke už tiež nevidia najlpešie a potom je na mna zle preco tam nedam PC co ma usb v predu :
ten kabel RS-232<->RJ-45 se občas dá použít na HP switche - pokud mají console port.
Nebo taky mam na GSM Komunikátoru od Level Náchod.
Podle mě ti bohatě stačej 1-2, se zbytkem se můžeš rozloučit. Nebo si to nechávat v racku u těch věcí...
Dam to sem, protoze to asi nakonec resit nebudu...
Cerstva instalace Win7 Ultimate x64
Nainstalovan ovladac LAN
Internetove pripojeni je funkcni, plna rychlost 30M, vse jede normalne, ale: