radekulehla Můžete někdo poslat scan té žádosti z ČTÚ? Nám to ještě nedorazilo, tak bych se na to chtěl připravit, abych věděl, kdy si mám vzít dovolenou :)
darklogic Můžete někdo poslat scan té žádosti z ČTÚ? Nám to ještě nedorazilo, tak bych se na to chtěl připravit, abych věděl, kdy si mám vzít dovolenou :) Je to zvěřejněné přímo v tomto vláknu...chce to jen zapátrat o pár stránek nazpět.
radekulehla Můžete někdo poslat scan té žádosti z ČTÚ? Nám to ještě nedorazilo, tak bych se na to chtěl připravit, abych věděl, kdy si mám vzít dovolenou :) Je to zvěřejněné přímo v tomto vláknu...chce to jen zapátrat o pár stránek nazpět. Dík, přehlédl jsem.
viktornovotny a poprve ? nam to pred rokem prislo poprve a tak si rikam jestli neprijde nejaka aktualizace
darklogic No minimálně tak, že si souřadnice opravdu ověřují na mapách (např. jestli souřadnice nejsou uprostřed stadionu apod.) a porovnávají s informacemi na webovkách provozovatele (pokud tam nějaké máš). A vzhledem k tomu, že to řeší vždy lokální odbor ČTÚ, tak je dost velká možnost, že si to fakt přijedou i změřit.
mirrlc Já už jim to posílal 2x vždy na podzim . JInak po terminu odeslání jezdí vždy měříci vozy a scanuji pásmo :-(
Trnec Nepodnikam, nejsem nikde napsanej, mam lajnu na 5GHz ke kamosovi (740m) a parime po tom CS, tyka se me to?
Trnec a ja myslel, ze 2,4 a 5GHz je volne jak moje trencle dle VO bla bla, nasr*t edit: pokud neprazim popcorn na strese, tak je mi to uplne volny ;)
lyra To si myslel známejv Berouně presně také tak,ale ačkoliv neměl nikde ani zminku že je to jeho, nahle bylo u něj ČTU a musel jit do legalizace s pohrůžkou vysoke pokuty. Ale jak ho vyčuchali dodnes neni jasný ani mě. a ja myslel, ze 2,4 a 5GHz je volne jak moje trencle dle VO bla bla, nasr*t edit: pokud neprazim popcorn na strese, tak je mi to uplne volny ;)
Trnec To si myslel známejv Berouně presně také tak,ale ačkoliv neměl nikde ani zminku že je to jeho, nahle bylo u něj ČTU a musel jit do legalizace s pohrůžkou vysoke pokuty. Vysoke pokuty za co? Za neposkytnuti udaju, registraci ci co?
soooc normalne, bonzak nekde v okoli co ho desne stvalo ze tam neco je .. Přesně tak - oni sami hledaji po netu (tady je vyjádření od ČTÚ, kde berou zdroje - http://www.ctu.cz/o-ctu/povinne-informa ... cleId=9248) a občas nějaký teplý bonz.
hapi jo tohle je masakr. Pokud toho chceš vidět víc tak si stahni megaopravy - televizní vysílač. Ale je fakt že to je slabej odvárek.