Manglovani funguje nakonec bez problemu. Na radu znameho jsem zkusil hodit hotspot na jine zarizeni nez na routr kde mangluju. A hele vse pak jede uplne normalne. Myslim ze tohle je reseni, jak manglovat hotspot, jako jine uzivatele.
To je zbytečně drahé řešení. Představuji si dát do routru maximálně extra kartu CM9 na kterou se HotSpoťáci budou připojovat a mrvit si navzájem signál, ale dělat kvůli tomu extra zařízení je drahý špás. Však už je to vyřešeno ne? maglovat chain=prerouting input a je to .
Hmm, ja to vse myslel jinak. Drahe reseni to neni, jelikoz jsem pouzil jedno nove zarizeni, kde jsem nastavil jeden hotspot centralne pro vsechny ostatni stavajici ap body, tzn. investice velice mala. V zadnem pripade jsem nedelal to, ze jsem na kazdy stavajici ap bod, dal nove zarizeni kde je jenom hotspot. To by ani nemelo vyznam.
Vámi poskytnuté informace jsou tak nepřesné že opravdu nikdo nemá potuchy
jak to máte nastaveno více práce se stráví nad zjištěním jak to máte nastavené
než nad řešení problému : , "Na radu znameho jsem zkusil hodit hotspot na jine zařízeni než na routr kde mangluju"
jiné zařízení jsou asi třeba TV nebo MP3 přehrávač nebo motorová lopata ale ostatní kupodivu předpokládali druhý
MK ale že se jedná o další interface to by nenapadlo ani nevětšího odvážlivce.
No nic ve zlém nechce to nebýt líný více to rozepsat. :