Zdravim. nedalo by sa zrealizovat skolenie MK na Slovensku?
skoleni MK v SR
pripajam sa ... radi by sme dosli aj 6-8mi, len nech to nieje zasa v BA .. ale niekde v prostriedku Slovenska, neutralne (sme vsetci z vychodu)
pripajam sa ... radi by sme dosli aj 6-8mi, len nech to nieje zasa v BA .. ale niekde v prostriedku Slovenska, neutralne (sme vsetci z vychodu)
je to jedno kde to bude... len nech to je na SR. Som ochotny dojst hocikam.
taktiez sa pripajam, som z BA a som ochotny pomoct s organizaciou
Neni to zly napad ... len najst skoliaceho .. :-P Ale ak si prejdete forum, nebude to az take tazke
Taky se mi to zda jako dobry napad, docela bych se se Skrebonem rad osobne setkal...
taktiez sa pripajam, som z BA a som ochotny pomoct s organizaciou
takisto viem pomoct s organizaciou, viem dat k dispozicii kaviaren so 14PC po 2 stolicky to je 28 ucastnikov ... stacilo by doniest projektor a platno ... a na cely den sobota alebo nedela kaviaren zatvorena,
je to v Michalovciach, ak ludia pridu ... tak to mozme zorganizovat
Pripajam sa. Dohodnite termin a nejako sa stretneme, podebatime.
I ked teraz nejako casovo nestiham. Ak by to bol zapadoslovensky kraj, moja ucast je viac nez ista :-)
Neblaznete, to ne, alespon nekde trochu uproster slovenska, preci tam nepojedu 700 km
Skuste take Tatry,Bansku Bystricu prip. Zilinu...Liptovsky Mikulas...-z Liptovskym Mikulasom viem pomoct....
No to je lepsi, v LM je hezke kopaliste, tam to znam
Tak nekdo zapracujte
No to je lepsi, v LM je hezke kopaliste, tam to znamTak nekdo zapracujte
Mne je to jedno kde to bude... len nech to je. Datum a cas mi vyhovuje hocikedy - spravim volno ak treba.
Zaujima ma len cena, dlzka skolenia a co si treba doniest so sebou...
Myslim, ze ak sa napise na http://www.skfree.net, tak zaujemcov bude viac nez dost.
Kolko ludi sa vlastne moze prihlasit na skolenie, je to nejak obmedzene poctom?
Podle zkusenosti doporucuji skoleni cca na 2 dny, osvedcila se nam kombinace PA - SO
Cena se pohybuje cca kolem 1000 korun na den na osobu, nevim jak by to bylo na slovensku, asi by bylo lepsi, aby to organizoval a uctoval nekdo mistni, zbytecne by se to prodrazilo pri platbach do zahranici
Pokud jde o termin, navrhuji 28. - 29.8.
Jeste doplnuji, idealno tak do 40 osob, maximum 60, ale to jiz je problem, velky prostor, spatna diskuze ...
S sebou samozrejme notebook idealne s WIFI kartou a dotazy
Podle zkusenosti doporucuji skoleni cca na 2 dny, osvedcila se nam kombinace PA - SOCena se pohybuje cca kolem 1000 korun na den na osobu, nevim jak by to bylo na slovensku, asi by bylo lepsi, aby to organizoval a uctoval nekdo mistni, zbytecne by se to prodrazilo pri platbach do zahranici
Pokud jde o termin, navrhuji 28. - 29.8.
Jeste doplnuji, idealno tak do 40 osob, maximum 60, ale to jiz je problem, velky prostor, spatna diskuze ...
S sebou samozrejme notebook idealne s WIFI kartou a dotazy
jasne... vyhovuje, super... ja sa prisposobim hocicomu
Je treba aj zbuchat nejaky server ?, pre realne priklady http .. atd. atd. Idealna by bola konektivita .. ale opravte ma ak sa toto nepouziva na skoleniach :-P
Je treba aj zbuchat nejaky server ?, pre realne priklady http .. atd. atd. Idealna by bola konektivita .. ale opravte ma ak sa toto nepouziva na skoleniach :-P
Mikrotika na predvadeni si samozrejme privezeme s sebou sveho, ale konektivitu by to chtelo, bez ni je to takovy nemastny. Navic pouzivame autorizaci prihlasenych k predvadecimu MK pres Radius, a to bez konektivity nejde, muselo by se to predelat. Podle poctu lidi pouzivame linku kolem 1M, ale staci i min, nikdo nejede stahovat, na to ma doma vlastni sit.
No proste islo mi o to pukazat to v praxi .. niektore veci by sli spravit cez nejaky http server priamo na mieste .. ale zalezi na situacii
konektivitu mame k dispozicii do 10Mbit, server, zopar routerboardov na sklade, len ked Vam nevyhovuje to miesto Michalovce, ja si myslim ak to spravime v lete JUL-AUGUST na Sirave sa da sprijemnit pobyt ;-)
Coz o to, na Sirave jsem jeste nebyl a moc rad bych se tam nekdy podival, ale radeji ne pracovne. Me by pro tenhle pripad vyhovoval ten Liptovsky Mikulas.
ak by to bolo u nas .. tak je konektivita, priestor tiez aj ubytovanie .. ale ako pisal zdenek je to tu len na skolenie .. nocny zivot nic extra ..
p.s. ubytovanie je internat :-P .. ale v podstate prazdny
p.s.2 pre tych z vychodu to bude asi daleko :( ..