sacnok Mám na RB1100 naistalovaný Dude verze 6.43.4, nejdou mi naimportovat soubory pro upgrade firmware, nemám tam tlačítko +, viz obrázek. Je nějaký postup jak ta tam ty soubory dostat? <--- ia0 -->Snímek obrazovky 2018-11-11 v 20.33.35.png<--- ia0 -->
the_max pokud máš na mysli ROS, aby jsi mohl z Dude dělat aktualizace, tak to se tam kopíruje přez FTP do folderu Dude/files/
sacnok Tak jsem to tam nahrál, ale bohužel záložka Packages je pořád prázdná Tak beru zpět, Dude mám uložené na flash kartě, jak jsem to nahrál na disk1/dude-data/files tak už se soubor v Packages objevil. Díky
okoun nedá se prosím nějak hacknout databáze dudeho a změnit tam hromadně hesla pro zařízení? všude jsme změnili heslo a nechce se mi to tam ručně klikat u všch zařízení :(
_piggy_ nedá se prosím nějak hacknout databáze dudeho a změnit tam hromadně hesla pro zařízení? všude jsme změnili heslo a nechce se mi to tam ručně klikat u všch zařízení :( O kolik zařízení se jedná? I kdyby to bylo ručně v dude tak přes schránku to bude max na půl pár minut ne?
wakodaf Ahoj, mám rozběhnutý dude 6.43.7 na cloude core router ccr-1036 od mikrotiku. Na lokální disk nemohu nic nehrát, jde mi o mapu a packages abych mohl popř upgradovat vzdálené tiky. Na disk1 nemám práva zapisovat a ani tam nevidím jiné složky. nevíte někdo prosím kde dělám chybu? děkuji
Trnec Ahoj, mám rozběhnutý dude 6.43.7 na cloude core router ccr-1036 od mikrotiku. Na lokální disk nemohu nic nehrát, jde mi o mapu a packages abych mohl popř upgradovat vzdálené tiky. Na disk1 nemám práva zapisovat a ani tam nevidím jiné složky. nevíte někdo prosím kde dělám chybu? děkuji a máš full práva?
wakodaf Ahoj, mám rozběhnutý dude 6.43.7 na cloude core router ccr-1036 od mikrotiku. Na lokální disk nemohu nic nehrát, jde mi o mapu a packages abych mohl popř upgradovat vzdálené tiky. Na disk1 nemám práva zapisovat a ani tam nevidím jiné složky. nevíte někdo prosím kde dělám chybu? děkuji a máš full práva? mam tam 2 účty jeden admin kterej má full a pak dude a ten má only read
pedro4444 neskusali ste niekto ci mozem cez dude naraz zadavat prikazi do oznacenych zariadenych? lebo reboot zariadeni a ine cez tlacitko ide v pohode ale ked uz dam otvorit terminal otvori mi len ten dany a chcel by som takto robit hromadne zmeny... alebo pouzivate niekto iny nieco ine na hromadne zmeny v mk cez terminal?
okoun podařilo se prosím někomu spustit poslední dude v6 s podporou škálování (DPI) na velkém rozlišení je to bohužel hnus jako když člověk nahodí program z 90tek 🙁
pedro4444 len otazka lebo stale mam na dude 6.49.10 prechadzali ste uz aj na dude serveroch na v7 vsetko ok oplati sa to riskovat je tam nieco naviac ci pri tom servery to nehra rolu? vdaka
pedro4444 drakk teraz mas aku verziu.. pretoze ja mam na stroji x86 7.14.3 a ta ide v pohode ale pokial chcem prejst na 15 alebo 15.1 alebo vyssie tak to updatuje vsetko v pohode ale po spusteny to padne po 2 minutach ako to bezi a do logu napise kernel problem.. stretli ste sa s tym? nevyriesi to ani 7.16 proste od 15 uz nemozem na x86 updatovat dude na vyssiu verziu.. diki
hapi jedu na 7.16.1 ok. Od 7.15 vyžaduje x86 minimálně 256MB. Pozor na virtuály s 256MB kde to dostačovalo ale dneska už ne. 256MB mínus velikost paměti pro GPU.
pedro4444 hapi mam presne 256 myyslis ze to ej teda problem ked pises ze minimalne 256 a to teda by malo stacit?