dagus Ahoj, jakou zkušenost máte se sektory interline? http://wifi.aspa.cz/antena-interline-se ... hz-z53358/ Jeden sem nasazoval a byl plně nefunkční útlum proti 19dbi elbox anténě bylo 20dbi, doufám že to není standartní vlastnost. Máte je někdo nasazené?
david2006 Pár let jsem je používal a kolem stovky kusů jsem nasadil s Mikrotikem. Jeden mi kdesi v Jeseníkách orientačně na PSV měřil Jirous. Řekněme že kolem 1.6-1.8 to i mělo. Jinak je to řešení z doby před 2x2 MIMO , ale zkušenosti převážně kladné v testu se dalo obstojně na default výkon připojit i z víc jak 8km proti jejich deskovce zvané 23dBi (ale to se dá skoro se vším v defaultu).
pfadmin Není špatný, patří k tomu lepšímu, co je na trhu. Po stránce vyzařováku průměr, zisk lepší průměr, provozní vlastnosti Ok, neteče do toho, nezlobilo to nikde. Ale má konkurenci v podobě zdařilých napodobenin a dalších epigonů.
ladik Pokud nekdo chce mam jednu vertikal na prodej je uplne nova jezdi dobre mam dalsi dve nasazene, ale nahradil jsem to necim jinym.
dagus Dobře, zaměřil jsem se na duální sektory od cyberbajt, objednám kousek na odzkoušení kvality zpracování a parametrů. Doufám, že nezklame. Vydím v tom minimálně budoucnost, že tam max pustím nv2 mimo a nemusím nic nasazovat dál. Na interline "kašlu". Podle diskuzí by to mělo chodit, kterej je lepší 120° nebo 90° myslím, že s jedním byli horší pramertry.
net_work Kdybys trosku pohledal, tak zjistis ze tu reference jsou na ty cyberbajty. vesmes spokojenost s nema...Dobře, zaměřil jsem se na duální sektory od cyberbajt, objednám kousek na odzkoušení kvality zpracování a parametrů. Doufám, že nezklame. Vydím v tom minimálně budoucnost, že tam max pustím nv2 mimo a nemusím nic nasazovat dál. Na interline "kašlu". Podle diskuzí by to mělo chodit, kterej je lepší 120° nebo 90° myslím, že s jedním byli horší pramertry.
pthv Kdybys trosku pohledal, tak zjistis ze tu reference jsou na ty cyberbajty. vesmes spokojenost s nema...Dobře, zaměřil jsem se na duální sektory od cyberbajt, objednám kousek na odzkoušení kvality zpracování a parametrů. Doufám, že nezklame. Vydím v tom minimálně budoucnost, že tam max pustím nv2 mimo a nemusím nic nasazovat dál. Na interline "kašlu". Podle diskuzí by to mělo chodit, kterej je lepší 120° nebo 90° myslím, že s jedním byli horší pramertry. Tak jednoho cybercatja mam, jak budu mit cestu do Kromerize, tak to necham po domluve u p. Stourace premerit:)
dagus Super, doufám že potom zveřejníte parametry. Jeden jsem si objednal na omrknutí hlavně mechaniky. Parametry z měření pana Stourace by byli jen velmi milou třešničkou. Doufám, že moc nepohoří, zajímalo by mě třeba porovnání té 120tky proti 90tce.