...(Podotýkám, že jsem, slušně řečeno po přečtení předchzích příspěvků, naštvaný....
to já jsem byl taky, když jsem viděl že zbytečně rveš svůj příspěvek do 4 různých témat
Neřadím se mezi amatéry ve využívání MK....
zato v používání fóra asi ano. Myslíš že Tvůj příspěvek bude líp vidět, když ho nacpeš do fóra vícekrát? Ostatní to bohužel jen zvedne ze židle, jiní si řeknou, co je to proboha za......
....uvedená slova jsou z praxe, nejsou od stolu, nejsou z laboratorních podmínek....
výborně, nikdo z laboratoře sem bohužel většinou nepřispívá
Zdravím všechny "testovací králíky" dalších a dalších chybných verzí - přesněji verzí s chybama...kdysi jsem byl také jeden z Vás...
ale už nejsi jeden z nás, už nejsi králík, prozřels, Tvá mysl je již čistá. Vzali Tě k sobě vesmírní lidé a my se máme přidat, ne?
Dám Vám doporučení - všeobecně známé doporučení....
"Nesahejte na to, co funguje"
Ne, to ne, to nemůže být pravda. Vždycky jsem byl králík, a teď, teď se mi zhroutil celý svět. Nemám tedy upgradovat s každou novou verzí, a mám nechat všechno tak jak je, když to funguje? Ó veliký, jak jsi moudrý....
Dobrá tedy, žádná novina. Řekl bych, že to je celkově v IT asi jedno ze základních, neli přímo základní pravidlo.
- hraniční servery mám na x86 verze 5.7 (omezují IPV4 i IPV6, fungují tunely i další běžné funkce jsou OK), přívody alcoma 10GHz + 17GHz, trafic 88Mbits + 384Mbits - reálně 70Mbits + 300Mbits...na obou přívodech nastavitelný 24 portový switch jako WLAN porty....
- vysílací routery na hlavy 3.30
- páteře alcoma 10GHz a ubnt 5GHz pásmo "n".
- mimo jiné již zde zveřejněné problémy (průsery...např restarty PC s x86, tunely....) .....přidám dalšíá - nstreme ani dual nstreme se v zarušeném prostředí na nových verzích MK nedájí použít...při vyšším zatížení se v zarušenějším prostředí spoje rozpadají.....pokud používáte OSPF nebo BGP jsou nové verze cestou do záhuby - resp. do problémů....do výpadků... kdo z Vás che mít na síti výpadky?
Uvedená konfigurace funguje několik měsíců...bez zbytečných restartů....výpadků...myslím, že vo tom to je - aby měl poskytovatel minimum problémů.....
Rád síť vylepším, ale rád bych se dočetl o 100% funkční verzi.....(to bude asi problém....)
tohle bych zkrátil, mohlo by to vypadat třeba následovně:
používám 5.7 a 3.30, blááá blááá blááá
Doufám, že tyto řádky nikdo nesmaže .... musel bych si Vás, pánové administrátoři, přestat vážit....
no, jeden příspěvek bych nechal, duplicity doporučuju smazat.
Pozn.: Také si nekupujete auta s výrobní vadou.....a nejezdíte několikrát měsíčně do servisu, aby Vám závadu opravili ...
takže různé více či méně časté svolávací akce každého výrobce aut jsou jen tak, abys pokecal s obchodníkem co je nového?
Ať SW MK otestuje výrobce....ne klienti na stole nebo v ostrém provoze, a pak tady bez efektu na vyřešení daných píší...
každý výrobce software testuje mimojiné na uživatelích, testováním nejde navodit uplně každá situace. Pravdou je, že některé firmy testují na uživatelích více....
PS: "konec testovacím králíkům"
ámen
HP.
No Harry Pottere, v Bradavicích už je konečně bezpečno ;)
Nic rozumného k tématu nemáš?
Nepřidáš nějaké plus nebo minus?
Mimo to, co jsi napsal, k tématu nemáš? Co by pomohlo i jiným?
Když se ti zhroutil celý život....neoběsíš se...že ne....?