zlatý mikrotik ;) ja na rocket M5 odpojím jeden chain zo sektory a všetko ide aj tak :). To NV2, vždy keď to niekde zapnem spoj sa rozsype : skúšal som to na 4 spojoch, ktoré su na mikrotikoch s Nstreme ani jeden NV2 nevydržal..priepustnosť 4Mbps a tak podobne....
To NV2 sa sprava zahadne, musim dat namet do prislusneho threadu : , treba s nim narabat opatrne, nema to ziadnu logiku....
mam spoje 100/100 CCQ kde ked dam NV2 tak ide to do nie celkom kolien ako pises ale priepustnost z 38 - 40Mbps sa znizi na 25Mbps, mam spoj PtP 2.5km skrz mesto, kde naskenujem ( vedla sektorkou tym smerom) 110 5G AP !!!) a bez NV2 len na NSTREME pri zatazi 25Mbps pingy sli hore 50-100ms a kazdu chvilu disconected (vecer), po zapnuti NV2 to ide uz treti mesiac bez jedineho disconected, priemerny ping 6.3ms, pri 26-28Mbps to ide na max 12-15ms. Samozrejme Tx je take ze padaju pecene holuby : Ale pod stromcek uz bude 17Ghz, tak klidek. A zas ine zarusene spoje ci aj AP kde dam NV2 tam CCQ ide doslova do kolien. Ja neviem, zalezi to od typu pouzitych kariet? Este musim popozerat tie verzie MK...